Про затвердження нової редакції Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради

15.08.2022 5251

Про затвердження нової редакції Статуту КП “Дрогобичводоканал”  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження нової редакції
Статуту КП “Дрогобичводоканал”
Дрогобицької міської ради

З метою підтримки функціонування підприємства, поліпшення фінансово-господарського стану, забезпечення статутної діяльності, забезпечення безперебійного надання послуг КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради та приведення Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради у відповідність до норм чинного законодавства, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від ______ р.), відповідно до ст. ст. 57, 78 Господарського кодексу України, п.З ч.2 ст. 71 Бюджетного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”міська рада вирішила:
1. Визначити розмір сформованого статутного капіталу КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради у розмірі 32 865 111,88 грн, з них:
за рахунок раніше внесеного майна у сумі 15 866 129,88 грн., за рахунок раніше внесених коштів у сумі 11 498 982, 00 грн та за рахунок передбачених у міському бюджеті на 2022 рік коштів для поповнення статутного капіталу даного підприємства у сумі 5 500 000, 00 грн.
2. Затвердити нову редакцію Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради.
3. Уповноважити керівника КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради (Р. Шагалу) подати документи для державної реєстрації нової редакції Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту