Про затвердження передавального акту відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради

07.06.2021 2839

Про затвердження передавального акту відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження передавального
акту відділу культури та мистецтв
виконавчих органів Дрогобицької
міської ради

Керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 № 419, на виконання рішень Дрогобицької міської ради від 12.03.2021 року №234 «Про ліквідацію відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради», від 12.03.2021 року №237 «Про створення управління культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради» та від 27.05.2021 року №382 «Про передачу майна, активів і пасивів культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол від ___________ №_______), керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити передавальний акт відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (ЄДРПОУ 02229238) місцезнаходження: вул. І. Франка,20, м. Дрогобич, Львівської обл., у зв’язку з ліквідацією (додаток 1).
2. Передати безоплатно майно, відображене у передавальному акті, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (ЄДРПОУ 44231052), місцезнаходження: вул. І. Франка,20, м. Дрогобич, Львівської обл. та закріпити майно на праві оперативного управління з постановкою на баланс.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р. Грицай).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту