Про затвердження переліку безоплатних суспільно-корисних видів робіт на підприємствах, в установах та організаціях міста для виконання адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт та виконання покарань засуджених до громадських робіт

06.12.2016 480

Про затвердження переліку  безоплатних суспільно-корисних  видів робіт на підприємствах,   в установах та організаціях міста для виконання адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт та виконання покарань засуджених до громадських робіт

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________№_______

Про затвердження переліку
безоплатних суспільно-корисних
видів робіт на підприємствах,
в установах та організаціях міста
для виконання адміністративного
стягнення у вигляді громадських
робіт та виконання покарань
засуджених до громадських робіт

Розглянувши звернення начальника Дрогобицького міжрайонного відділу кримінально – виконавчої інспекції УДПтСУ у Львівській області, враховуючи ст.30-1, ст.321-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.56 Кримінального кодексу України, ч.5 ст.36,39 Кримінально-виконавчого кодексу України, керуючись пп. 2 п. «а» ч.1 ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Затвердити перелік безоплатних суспільно – корисних робіт на підприємствах, установах та організаціях міста для виконання адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт та виконання покарань засуджених до громадських робіт у вільний від основної роботи чи навчання час згідно з додатком.
2. Керівникам підприємств і організацій, вказаних у додатку даного рішення, які визначені місцем відбування адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт та виконання покарань засуджених до громадських робіт :
2.1. Погоджувати з кримінально – виконавчою інспекцією перелік об’єктів на яких порушники відбуватимуть громадські роботи та види цих робіт.
2.2. Контролювати виконання порушниками визначених для них робіт та дотримання правил техніки безпеки.
2.3. Своєчасно повідомляти кримінально – виконавчу інспекцію про ухилення порушників від відбування громадських робіт, появу на роботі у нетверезому стані, у стані наркотичного або токсичного сп’яніння , порушенні громадського порядку.
2.4. Закріпити наказом відповідальних осіб за співпрацю з КВІ м. Дрогобича на 2017р. стосовно громадських робіт та направити їх у дану інспекцію для проведення інструктажу з метою належного виконання Закону.
2.5. Вести облік та інформувати кримінально – виконавчу інспекцію про кількість відпрацьованих годин і ставлення порушників до праці.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту