Про затвердження переможця конкурсу та затвердження умов інвестиційного договору

05.11.2021 2453

Про затвердження переможця  конкурсу та затвердження  умов інвестиційного договору

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про затвердження переможця
конкурсу та затвердження
умов інвестиційного договору

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 28.12.2017 №305 «Про затвердження Положення про порядок підготовки та проведення інвестиційних конкурсів щодо будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення на земельних ділянках, які знаходяться у користуванні комунального підприємства «Управління капітального будівництва « Дрогобицької міської ради» зі змінами, прийнятими рішенням виконавчого комітету від 02.08.2021 №258 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28.12.2017 №305», керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні“, “Про інвестиційну діяльність“, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

1. Вважати Товариство з обмеженою відповідальністю «Укрторгпідряд» переможцем конкурсу інвестиційних проектів на укладення інвестиційного договору, як інвестора для будівництва багатоквартирного житлового будинку на земельну ділянку кадастровий номер 4610600000:01:007:0197 на вул. Шашкевича, 9/2 площею 0,3102 га. для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Затвердити умови інвестиційного договору, згідно з якими зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю «Укрторгпідряд»:
2.1. Облаштувати та здійснити благоустрій території навколо об’єкту за власні кошти.
2.2. Провести за власні кошти у встановленому законодавством порядку демонтаж нежитлових будівель, що знаходяться за адресою: вул. Шашкевича, 9/2 та вул. Шашкевича, 9/3.
2.3. Передати безоплатно у власність територіальної громади 4 % житла в новозведеному на об’єкті інвестування будинку.
3. Затвердити проект інвестиційного договору згідно з додатком.
4. Організатору конкурсу Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради направити для підписання Товариству з обмеженою відповідальністю «Укрторгпідряд» проект інвестиційного договору, затвердженого п.3 цього рішення.
5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Укрторгпідряд» протягом 10 календарних днів з дня одержання проекту інвестиційного договору, підписати його та направити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. У разі невиконання Товариством з обмеженою відповідальністю «Укрторгпідряд» зазначеного в п. 5 цього рішення, воно втрачає чинність, а до переможця застосовуються передбачена законодавством відповідальність.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту