Про затвердження Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради в новій редакції

11.05.2020 1034

Про затвердження Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради в новій редакції

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про затвердження Положення
про відділ безпеки та контролю
департаменту міського господарства
Дрогобицької міської ради в новій редакції

З метою удосконалення організації роботи і досягнення найбільш ефективного виконання департаментом міського господарства Дрогобицької міської ради повноважень в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, паркування транспортних засобів на території міста Дрогобич та благоустрою міста, розглянувши пропозиції директора департаменту міського господарства, у відповідності до рішення сесії Дрогобицької міської ради від 27.06.2019 року № 1829 «Про затвердження Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ___________2020р.), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № _____ від _________2020р.), керуючись п.5 ч.1 ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (нова редакція) (Додаток № 1).
2. Вважати таким, що втратив чинність п. 2 рішення Дрогобицької міської ради від 16.01.2020 року № 2166 Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 року № 41 «Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання».
3. Виконання рішення покласти на департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради (А. Анрухів, А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту