Про затвердження Положення про громадський бюджет Дрогобицької міської територіальної громади

01.02.2022 4460

Про затвердження Положення  про громадський бюджет Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження Положення
про громадський бюджет Дрогобицької
міської територіальної громади

Керуючись статтями 25 та 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу коштів бюджету Дрогобицької міської територіальної громади та розвитку демократичного процесу обговорення громадою напрямів використання бюджетних коштів та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від ________2022 р.), міська рада вирішила:
1. Затвердити “Положення про громадський бюджет Дрогобицької міської територіальної громади” в новій редакції згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) забезпечити фінансування громадського бюджету за рахунок коштів бюджету Дрогобицької міської територіальної громади в межах коштів, затверджених на фінансування громадського бюджету у бюджеті 2022 р.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту