Про затвердження Положення про громадський простір в Дрогобицькій територіальній громаді та участь жителів громади в його плануванні

11.05.2020 1615

Про затвердження Положення про громадський простір в Дрогобицькій територіальній громаді та участь жителів громади в його плануванні

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про затвердження Положення
про громадський простір
в Дрогобицькій територіальній громаді
та участь жителів громади в його плануванні

З метою впровадження інноваційних інструментів участі громадськості в процесі розвитку громадських просторів у Дрогобицькій територіальній громаді та врахування потреб різних соціальних категорій населення у Дрогобицькій територіальній громаді при розвитку громадських просторів, враховуючи ст. 30, 31, 32 Статуту Дрогобицької територіальної громади, пропозиції робочої групи, рекомендації  постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №____  від________ р.), постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №____  від________ р.), постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол №____  від________ р.), керуючись статтями 25 та 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити “Положення про громадський простір в Дрогобицькій територіальній громаді та участь жителів громади в його плануванні” згідно з додатком.
2. Відповідальність за виконання рішення покласти на радника міського голови з гуманітарних питань (О. Дукас), начальника організаційного відділу (І. Кушнір) та начальника відділу містобудування та архітектури (І. Петранич).
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту