Про затвердження положення про офіційний сайт Дрогобицької міської ради та порядок оприлюднення інформації, яка знаходиться у Дрогобицькій міській раді та її виконавчому комітеті

30.06.2016 538

Про затвердження положення  про  офіційний сайт Дрогобицької міської ради  та порядок оприлюднення інформації,  яка знаходиться у Дрогобицькій міській раді  та її виконавчому комітеті

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_______ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від «____» ____________ 2016 року № _____

 

Про затвердження положення  про

офіційний сайт Дрогобицької міської ради

та порядок оприлюднення інформації,

яка знаходиться у Дрогобицькій міській раді

та її виконавчому комітеті

З метою забезпечення прозорості та інформаційної відкритості діяльності виконавчих органів міської ради, громадського обговорення та оцінки проектів розпорядчих документів міського голови, міської ради та її виконавчих органів, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Затвердити Положення про офіційний сайт Дрогобицької міської ради за адресою http://drohobych-rada.gov.ua/ та порядок оприлюднення інформації, яка знаходиться у Дрогобицькій міській раді та її виконавчому комітеті (додається).
  2. Відповідальність за забезпечення програмно-технічної підтримки сайту покласти на організаційний відділ виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І.Кушнір), а за якість та достовірність інформації сайту покласти на структурні підрозділи виконавчого комітету міської ради, підприємства, установи та організації, що належать до комунальної власності міста відповідно до напрямків роботи.
  3. Керівникам управлінь, відділів та служб виконавчого комітету, підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності міста забезпечувати своєчасне надання матеріалів для наповнення рубрик офіційного сайту відповідно до Положення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

 

Міський голова                                                                                            Т. Кучма

 

Додаток 1

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту