Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти Дрогобицької міської територіальної громади

12.04.2021 2588

Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______ сесія __________ скликання
Рішення

від ______________2021 №______

Про затвердження Положення про
порядок проведення конкурсу на заміщення
вакантних посад керівників закладів освіти
Дрогобицької міської територіальної громади

Відповідно до статті 25 Закону України «Про освіту», статей 37, 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», з врахуванням наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 № 291, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 квітня 2018 року за № 454/31906, рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від ___.___.2021 року № _____), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти Дрогобицької міської територіальної громади, згідно з додатком.
2. Вважати рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міст Дрогобича та Стебника» від 17.09.2020 № 2573 таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицая).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту