Про затвердження Положення про порядок зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО та у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України

10.10.2023 2943

Про затвердження Положення про порядок  зарахування на квартирний облік у  виконавчому комітеті Дрогобицької міської  ради учасників бойових дій, які брали  безпосередню участь в АТО та у заходах,  необхідних для забезпечення оборони України,  захисту безпеки населення та інтересів держави  у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації  проти України

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2023 року № ______

Про затвердження Положення про порядок
зарахування на квартирний облік у
виконавчому комітеті Дрогобицької міської
ради учасників бойових дій, які брали
безпосередню участь в АТО та у заходах,
необхідних для забезпечення оборони України,
захисту безпеки населення та інтересів держави
у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації
проти України

З метою врегулювання та вдосконалення механізму зарахування учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО та у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України для забезпечення їх конституційного права на житло, керуючись п.п. 19, 21, 33, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 41, 45 Житлового кодексу Української РСР, пп. 2 п. а ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити «Положення про порядок зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО та у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України» згідно з додатком.
2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 21.04.2016 № 80 «Про затвердження Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради».
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова             Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту