Про затвердження “Положення про порядок прийняття регуляторних актів Дрогобицької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови”

11.05.2020 1102

Про затвердження “Положення про порядок прийняття регуляторних актів  Дрогобицької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про затвердження “Положення про
порядок прийняття регуляторних актів
Дрогобицької міської ради, її виконавчого
комітету, міського голови”

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою забезпечення реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності при розробці та прийнятті регуляторних актів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ___ від _________ р.), керуючись ст. 25 та ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Затвердити “Положення про порядок прийняття регуляторних актів Дрогобицької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови” згідно з додатком 1 та план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету на 2020 рік згідно з додатком 2.

2. Організаційному відділу (І.Кушнір) оприлюднити це рішення в часописі «Галицька зоря».

3. Відділу інформаційних технологій та аналізу (В.Посісеєв) оприлюднити це рішення на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів) та заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту