Про затвердження Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня

22.11.2019 801

Про затвердження  Положення  про призначення виплати грошової винагороди  провідним спортсменам  міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам  за високі спортивні досягнення  та підготовку спортсменів високого рівня

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія _____ скликання
РІШЕННЯ
від ______________ року № _____

Про затвердження Положення
про призначення виплати грошової винагороди
провідним спортсменам
міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам
за високі спортивні досягнення
та підготовку спортсменів високого рівня

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів та їх тренерів для досягнення високих спортивних результатів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _______ 2019 року № ___), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _______ 2019 року № ___), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня згідно з додатком № 1.
2. Затвердити розмір грошової винагороди на 2020 рік згідно з додатком № 2.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування положення у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік .
4. Виконання даного рішення покласти на завідувача сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Соломчак).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці і соціального захисту населення (О. Дацюка).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту