Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів міст Дрогобича та Стебника

22.11.2019 759

Про затвердження Положення  про призначення стипендій  для провідних спортсменів міст Дрогобича та Стебника

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
________сесія ____ скликання
РІШЕННЯ

від _____________ року № _____

Про затвердження Положення
про призначення стипендій
для провідних спортсменів
міст Дрогобича та Стебника

Відповідно до Указу Президента України від 19 липня 2005 року №1113 «Про підготовку та участь спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи», на виконання листа Львівської обласної державної адміністрації від 15 вересня 2016 року №5/33-6734/0/2-16/4-19 «Щодо встановлення місцевих стипендій провідним спортсменам Львівщини», з метою морального і матеріального заохочення спортсменів для досягнення високих спортивних результатів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _______ 2019 року № ___), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _______ 2019 року № ___), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів міст Дрогобича та Стебника згідно з додатком № 1.
2. Затвердити розмір стипендії на 2020 рік згідно з додатком № 2.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування положення у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік .
4. Виконання даного рішення покласти на завідувача сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Соломчак).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці і соціального захисту населення (О. Дацюка).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту