Про затвердження Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня

03.12.2021 4130

Про затвердження Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Положення
про призначення виплати грошової винагороди
провідним спортсменам
Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам
за високі спортивні досягнення
та підготовку спортсменів високого рівня

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів та їх тренерів для досягнення високих спортивних результатів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від ______ року № ___), постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ______ року № ____), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня згідно з додатком № 1.
2. Затвердити розмір грошової винагороди на 2022 рік згідно з додатком № 2.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування положення у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2022 рік .
4. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту (О.Сотрихіна).
5. Рішення сесії Дрогобицької міської ради «Про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня» № 2071 від 05.12.2019 року вважати таким, що втратив чинність.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту