Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади

03.12.2021 4119

Про затвердження Положення  про призначення стипендій  для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Положення
про призначення стипендій
для провідних спортсменів
Дрогобицької міської територіальної громади

Відповідно до Указу Президента України від 19 липня 2005 року №1113 «Про підготовку та участь спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи», на виконання листа Львівської обласної державної адміністрації від 15 вересня 2016 року №5/33-6734/0/2-16/4-19 «Щодо встановлення місцевих стипендій провідним спортсменам Львівщини», з метою морального і матеріального заохочення спортсменів для досягнення високих спортивних результатів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від ________ року № ____), постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _______ року № ___), керуючись ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком № 1.
2. Затвердити розмір стипендії на 2022 рік згідно з додатком № 2.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування положення у межах коштів, передбачених у бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік .
4. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту (О.Сотрихіна).
5. Рішення сесії Дрогобицької міської ради «Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади» № 58 від 22.01.2021 року вважати таким, що втратив чинність.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту