Про затвердження Положення про проведення конкурсної процедури призначення керівників комунальних закладів культури, які є на балансі відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради

08.08.2017 454

Про затвердження Положення про проведення конкурсної процедури призначення керівників комунальних закладів культури, які є на балансі відділу культури та мистецтв  виконавчих органів  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про затвердження Положення
про проведення конкурсної процедури
призначення керівників комунальних
закладів культури, які є на балансі
відділу культури та мистецтв
виконавчих органів
Дрогобицької міської ради

Відповідно до вимог законів України «Про культуру» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28 січня 2016 року № 955-VIII, керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Запровадити контрактну форму роботи для керівників закладів культури підпорядкованих відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
2. Затвердити Положення про проведення конкурсної процедури призначення керівників комунальних закладів культури, які є на балансі відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради, згідно з додатком до цього рішення.
3. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О. Яводчак) при призначенні на посади керівників закладів культури комунальної форми власності, які є на балансі відділу, керуватися цим рішенням.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту