Про затвердження Положення про цільовий фонд розвитку соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури м. Дрогобича

22.11.2019 955

Про затвердження Положення про цільовий фонд розвитку  соціальної та інженерно – транспортної  інфраструктури м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

Від ________ 2019 року № _____

Про затвердження Положення
про цільовий фонд розвитку
соціальної та інженерно – транспортної
інфраструктури м. Дрогобича

З метою формування фінансової основи для вирішення першочергових завдань економічного та соціального розвитку, створення умов для залучення інвестицій та новітніх технологій розвитку соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури міста та реалізації інших стратегічних пріоритетів розвитку міста, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від________________№_______), постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від________________№_______), відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Бюджетного кодексу України, Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити положення про Цільовий фонд розвитку соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури м. Дрогобича згідно з додатком № 1.
2. Положення про цільовий фонд розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури м. Дрогобича затверджене рішенням Дрогобицької міської ради № 607 від 26.04.2012 року вважати такими, що втратили чинність.
3. Дане рішення набуває чинності з 01.01.2010року.
4. Дане рішення опублікувати в місцевих засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту