Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради

24.02.2021 2594

Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих  органів Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _________ скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2021 року № ____

Про затвердження положень про департамент,
управління та відділи виконавчих
органів Дрогобицької міської ради

На виконання рішення сесії міської ради від _______________.2021 № ______ «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності», враховуючи рекомендації постійних комісії ради: з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ___________№______), з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від _____________ № ____), з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від _________________№ ____), з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від _____________ № ___), з питань регулювання земельних відносин (протокол від _____________ № ____), з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол від ___________ № _____), з питань цифрової трансформації, креативної індустрії, туризму та інформації (протокол від _____________ № ____), з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _____________ № ____), керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити:
1.1. Положення про загальний відділ виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.2. Положення про відділ з питань праці, аудиту та соціально- трудових відносин виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.3. Положення про організаційний відділ виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.4. Положення про сектор з питань організаційного забезпечення керівництва Дрогобицької міської ради та старост організаційного відділу виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.5. Положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.6. Положення про Управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.7. Положення про відділ економічного розвитку та інвестицій Управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.8. Положення про відділ економічних ресурсів та АПК Управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.9. Положення про відділ кадрів виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.10. Положення про Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.11. Положення про відділ сім’ї та молоді Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.12. Положення про відділ з питань фізичної культури та спорту Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.13. Положення про відділ архітектурно – будівельного контролю виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.14. Положення про відділ – центр надання адміністративних послуг виконкому Дрогобицької міської ради (додається).
1.15. Положення про фінансове управління Дрогобицької міської ради (додається).
1.16. Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (додається).
1.17. Положення про відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (додається).
1.18. Положення про відділ охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (додається).
1.19. Положення про відділ діяльності ради Дрогобицької міської ради (додається).
1.20. Положення про Управління правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.21. Положення про відділ договірно-правової роботи управління правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради
1.22. Положення про відділ претензійно-позовної роботи управління правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради
1.23. Положення про сектор підтримки діяльності ради та виконавчих органів ради управління правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
1.24. Положення про Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.25. Положення про відділ інформаційних технологій, аналізу та цифрової трансформації Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.26. Положення про відділ інформаційної політики Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.27. Положення про сектор роботи з громадськістю Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.28. Положення про відділ з питань мобілізаційної, оборонної, режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.29. Положення про патронатну службу (додається).
1.30. Положення про відділ міського архіву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.31. Положення про відділ- службу у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.32. Положення про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.33. Положення про відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.34. Положення про відділ ведення державного реєстру виборців виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (додається).
1.35. Положення про Управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (додається).
1.36. Положення про Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (додається).
1.37. Положення про Управління майна громади Виконавчих органів Дрогобицької міської ради (додається).
2. Вважати такими, що втратили чинність рішення Дрогобицької міської ради від 12.02.2016 №135 «Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради», рішення Дрогобицької міської ради від 28.01.2020 року № 2201 «Про внесення змін до Положень про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради, про відділ правового забезпечення виконкому Дрогобицької міської ради, про відділ – службу у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради», п.4 рішення Дрогобицької міської ради від 25.06.2020 року № 2464 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича», рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2019 року № 2121 «Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 12.02.2016 №135 «Про затвердження положень про департамент,управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради», рішення Дрогобицької міської ради від 27.06.2019 року № 1829 «Про затвердження Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради», рішення Дрогобицької міської ради від 23 вересня 2016 р. № 392 «Про затвердження положення про відділ архітектурно-будівельного контролю та відділ правового забезпечення в новій редакції», рішення Дрогобицької міської ради від 31.01.2014 №1262 «Про затвердження Положення про управління та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради», рішення Дрогобицької міської ради від 24 грудня 2020 року № 43 «Про затвердження Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради».
3. Дане Рішення вступає в дію в момент вступу в дію Рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності».
4. Керівникам юридичних осіб, положення яких зазначені у пунктах 1.15, 1.16, 1.17, 1.18, 1.31, 1.35, 1.36, 1.37 здійснити заходи щодо відповідної державної реєстрації установчих документів у порядку передбаченому чинним законодавством.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту