Про затвердження Порядку видачі дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна у разі втрати, крадіжки або пошкодження оригіналу документа

07.09.2016 595

Про затвердження Порядку  видачі дублікатів свідоцтв  про право власності на об’єкти  нерухомого майна у разі втрати,  крадіжки або пошкодження  оригіналу документа

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про затвердження Порядку

видачі дублікатів свідоцтв

про право власності на об’єкти

нерухомого майна у разі втрати,

крадіжки або пошкодження

оригіналу документа

Керуючись ст.40 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та обтяжень», з метою врегулювання порядку видачі дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Затвердити порядок видачі дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно в м. Дрогобичі згідно з додатком № 1.
  2. Надати право підпису дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно, які були видані виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючому справами  виконавчого комітету, голові комісії з питань приватизації житла В. Коцюбі.
  3. Покласти обов’язки щодо розгляду заяв з питань видачі дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна, підготовку проекту розпорядження, оформлення та видачу дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна на відділ правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради ( С.Кулиняк).
  4. Затвердити зразок дубліката свідоцтва  про право власності на об’єкти  нерухомого майна у разі втрати, крадіжки або пошкодження оригіналу документа,згідно з додатком № 2.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами  виконавчого комітету В.Коцюбу.

Міський голова                                                                                   Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту