Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування рекламних конструкцій у місті Дрогобичі

21.02.2017 424

Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування рекламних конструкцій у місті Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія ______ скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від ________________ року № ________

Про затвердження Порядку визначення розміру
плати за тимчасове користування місцем,
що перебуває у комунальній власності, для розташування
рекламних конструкцій у місті Дрогобичі

З метою урегулювання порядку визначення розміру плати за користування місцями, які перебувають у комунальній власності та надаються розповсюджувачам зовнішньої реклами для розташування рекламних конструкцій, керуючись Законом України «Про рекламу», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», взявши до уваги Правила розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі, затверджені рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2017р. № 6, міська ради в и р і ш и л а:
1. Затвердити Порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування рекламних конструкцій згідно з Додатком 1.
2. Вважати таким, що втратило чинність рішення Дрогобицької міської ради від 28.10.2011 року № 353 «Про встановлення плати з власників рекламоносіїв».
3. Встановити, що дане рішення набуває чинності з його офіційного оприлюднення на сайті Дрогобицької міської ради та у місцевих ЗМІ.
4. Організаційному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради забезпечити оприлюднення цього рішення у встановленому порядку в 10-денний термін з дня його прийняття.
5. Відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради в місячний термін з моменту набуття чинності цього рішення, внести зміни в діючі Договори на тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває в комунальній власності міста Дрогобича.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик), з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т.Демко), з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту