Про затвердження Порядку використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади

04.06.2024 5734

Про затвердження Порядку використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження Порядку використання об’єктів
благоустрою для здійснення торгівельної діяльності
з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі
та/або надання послуг у сфері розваг, проведення
промоційних акцій, рекламних заходів на території
Дрогобицької міської територіальної громади .

З метою забезпечення підприємницької ініціативи у здійсненні тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади, її упорядкування та спрощення процедури, забезпечення прозорості у вирішенні питання доцільності використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів, керуючись пп.8 ст.30, частиною 1 статті 52, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від __________ №_____ ) міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити Порядок використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів тимчасової сезонної торгівлі та/або надання послуг у сфері розваг, проведення промоційних акцій, рекламних заходів на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком 1.
2. Визначити , що даний Порядок набуває чинності з дати прийняття цього рішення, а всі дозволи на розміщення виїзної (виносної) торговельної діяльності за межами торгових приміщень та надання послуг у сфері розваг на території об’єктів благоустрою Дрогобицької міської територіальної громади, що видані раніше, діють до завершення терміну, визначеному у відповідних дозволах.
3. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.02.2018 №32 «Про Положення про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків в м. Дрогобичі» вважати такими, що втратили чинність.
4. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (Н.Даців) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Додаток (Порядок торгівлі)

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту