Про затвердження Порядку виплати доплати до пенсії ветеранам Української Повстанської Армії

31.12.2020 2048

Про затвердження Порядку виплати доплати  до пенсії ветеранам Української Повстанської Армії

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія ___ скликання
РІШЕННЯ

від ______________ року № ___

Про затвердження Порядку виплати доплати
до пенсії ветеранам Української Повстанської Армії

На виконання міської комплексної програми соціального захисту осіб з числа необґрунтовано репресованих, воїнів УПА і членів їх сімей на 2021-2025 роки (рішення сесії міської ради від _______ № ___ ), враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від __________ року) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № ____ від __________ року), керуючись пунктом 27 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок виплати доплати до пенсії ветеранам Української Повстанської Армії згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О.Савран) забезпечити фінансування видатків на виконання цього рішення в межах асигнувань на 2021 рік.
3. Рішення чинне з 01 січня 2021 року до 31 грудня 2021 року.
4. Виконання цього рішення покласти на начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради (І.Терлецький).
5. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І.Герман).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту