Про затвердження Порядку встановлення приладів обліку холодної води в квартирах, житлових будинках малозабезпечених верств населення міста Дрогобича за рахунок коштів місцевого бюджету

17.05.2016 578

Про затвердження Порядку встановлення  приладів обліку холодної води в квартирах,  житлових будинках малозабезпечених верств  населення міста Дрогобича за рахунок коштів  місцевого бюджету

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від _____________№_______

 

Про затвердження Порядку встановлення

приладів обліку холодної води в квартирах,

житлових будинках малозабезпечених верств

населення міста Дрогобича за рахунок коштів

місцевого бюджету

 

Керуючись ст. 140, 146 Конституції України, підпунктом 4 п. “а” ст. 28, підпунктом 1 п. “а” ст. 30, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, постановою Кабінету Міністрів України від 06.08.2014р. N 409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування ”, Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року N 630, та на виконання рішення сесії сьомого скликання Дрогобицької міської ради від 02.03.2016р. № 155 «Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2016 рік», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:

  1. Затвердити Порядок встановлення приладів обліку холодної води в квартирах, житлових будинках малозабезпечених верств населення міста Дрогобич за рахунок коштів місцевого бюджету, що додається.
  2. Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради (Р. Шагала) проводити встановлення приладів обліку холодної води відповідно до затвердженого Порядку.
  3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Р. Шагалу.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора департаменту міського господарства І. Лепкого.

 

Міський голова                                                                     Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту