Про затвердження порядку денного УІІ сесії Дрогобицької міської ради

12.04.2021 2857

Про затвердження порядку денного  УІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
УІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 22 квітня 2021 року № ______

Про затвердження порядку денного
УІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний УІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного УІІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання
2.1. Про внесення змін до міського бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
2.2. Звіт про бюджет м. Стебника та бюджетів сіл, що увійшли до складу Дрогобицької міської територіальної громади за 2020 рік.
2. 3. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020 рку № 21 “Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік”.
3. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються в центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобича.
4. Про утворення віддалених робочих місць та територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича.
5. Питання освіти та культури.
5.1. Про затвердження Програми літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому».
5.2. Про створення закладу дошкільної освіти «Лис Микита» Дрогобицької міської ради Львівської області затвердження його статуту.
5.3. Про затвердження стратегії розвитку освіти на території Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області на 2021-2027 роки.
5. 4. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти Дрогобицької міської територіальної громади.
2.5. Про затвердження Програми Соціальної підтримки дітей, які мають статус потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи та мають право на відповідну пільгу, дітей-сиріт, діти, позбавлені батьківського піклування, дітей із сімей, які отримують допомогу, як малозабезпечені відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей учасників антитерористичної операції і прирівняних до них осіб та членів їх сімей, дітей членів сімей, загиблих під час Революції гідності, дітей внутрішньо переміщених осіб, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів сіл Дрогобицької міської територіальної громади в 2021році.
5.6. Про затвердження програми Дрогобицької міської територіальної громади «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки».
5.7. Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Дрогобича».
5.8. Про найменування вулиць в м. Дрогобичі Львівської області.
6. Про затвердження Порядку надання одноразової допомоги дітям з інвалідністю на стоматологічні послуги в медичних установах України.
7. Питання житлово – комунального господарства.
7.1. Про реорганізацію юридичної особи – Комунальне підприємство «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 22407995 ) шляхом приєднання до Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 05445563).
7.2. Про передачу майна комунального підприємства «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради на баланс комунальних підприємств Дрогобицької міської територіальної громади.
7.3. Про затвердження Програми Внески до статутних капіталів комунальних підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування Дрогобицької міської територіальної громади у 2021 році».
7.4. Про затвердження Програми співфінансування капітального ремонту
дороги по вул. Проектована -2 (мікрорайон М-7) відповідно до генплану м. Дрогобич Львівської області на 2021 рік.
7.5. Про затвердження Програми реновації житлового фонду Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки.
7.6. Про прийняття об’єктів благоустрою комунальної власності м. Стебник на баланс КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.
7.7. Про зміну засновника та затвердження у новій редакції статуту комунального сільськогосподарського підприємства «Снятинський господар» Дрогобицької міської ради.
7.7. Про затвердження Програми оснащення багатоквартирних житлових будинків у м. Дрогобичі та м. Стебнику вузлами комерційного обліку питної води на 2021 – 2022 роки.
8. Питання оренди та приватизації комунального майна.
8.1. Про внесення змін до рішення сесії Дрогобицької міської ради № 182 від 05.03.2021 р. «Про затвердження Програми оренди комунального майна Дрогобицької міської ради на 2021 рік».
8.2. Про внесення змін до рішення сесії Дрогобицької міської ради № 180 від 05.03.2021 р. «Про затвердження Програми приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради на 2021 рік».
8.3. Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають приватизації шляхом викупу.
8.4. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону.
8.5. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду.
8.6. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності Дрогобицької міської територіальної громади.
8.7. Про надання згоди на прийняття на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради вартості реконструкції дошкільного закладу у с. Нагуєвичі
9. Земельні питання.
9.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення, у наданні в оренду земельних ділянок, у розірванні договору оренди землі, у припиненні договору оренди земельної ділянки, у призупиненні затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
9.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
9.3. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки на вул. Парковій.
9.4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
9.5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруди на вул. Парковій.
9.6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
9.7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
9.8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
9.9. Про припинення права користування земельною ділянкою.
9.10. Про продаж земельних ділянок у власність.
9.11. Про розтермінування ОК «ЄДНІСТЬ – РАЗОМ» оплати боргу по орендній платі за землю.
9.12. Про розтермінування ПрАТ «Львівський холодокомбінат» оплати боргу по сплаті земельного податку.
9.13. Про земельні торги.
9.14. Про внесення змін до рішень міської ради .
9.15. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
9.16. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
9.17. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації під об’єктами нерухомого майна.
9.18.Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок учасникам АТО (ООС).
9.19. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
9.20. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність.
9.21. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
9.22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
9.23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТзОВ «ВО Фарма», з подальшою передачею в оренду.
9.24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражу.
9.25. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок.
9.26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
9.27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
9.28. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
9.29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
9.30. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. П. Орлика.
9.31. Про порядок виділення вільних земельних ділянок Дрогобицькою міською радою.
9.32. Про призупинення затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території сільських населених пунктів, які увійшли до Дрогобицької територіальної громади.
9.33. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
9.34. Про надання в оренду земельної ділянки.
9.35. Про надання в оренду земельних ділянок сільськогосподарського Призначення.
9.36. Про надання в оренду та встановлення розміру річної орендної плати.
10. Дрогобицької міської ради від 18.03.2008 року № 545 «Про створення ліквідаційної комісії ДКПРТ «Дари ланів».
11. Про внесення змін до «Положення про старосту», затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 24.12.2020 №24.
12. . Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту