Про затвердження порядку денного ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради

21.11.2022 5437

Про затвердження порядку денного  ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження порядку денного
ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання
2.1. Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
2.2. Звіт про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року.
2.3. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
2.4. Про затвердження нової редакції Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради.
2.5 Про надання дозволу на залучення овердрафту КП «Дрогобичводоканал».
2.6. Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування конструкцій зовнішньої реклами у населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади.

3. Житлово – комунальні питання.
3.1. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план забудови території на вул. П.Орлика м. Дрогобича Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки 4610600000:01:015:0132».
3.2. Про зміну найменування Комунального сільськогосподарського підприємства «Снятинський Господар» Дрогобицької міської ради Львівської області, внесення змін до статуту та затвердження нової редакції.
4. Питання правового характеру.
4.1. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.
4.2. Про затвердження в новій редакції положення про Управління правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

5. Питання майна громади.
5.1. Про завершення приватизації нежитлового приміщення.
5.2. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
5.3. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договорів оренди нежитлового приміщення.
5.4. Про особливості оренди майна територіальної громади Дрогобицької мiської ради в умовах воєнного стану.
5.5. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
5.6. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами для повторного продажу нежитлового приміщення.
5.7. Про затвердження Програми оренди комунального майна на території Дрогобицької міської ради на 2023 рік.
5.8. Про затвердження Програми приватизації комунального майна
Дрогобицької міської ради на 2023 рік.
5.9. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.

6. Земельні питання.
6.1. Про надання в оренду земельної ділянки для забезпечення, створення та функціонування індустріального парку «ЕКО СМАРТ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «ГАЛІТ».
6.2. Про включення до переліку земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення технічної
документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної ділянки.
6.3. Про припинення права постійного користування земельною
ділянкою та надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки.
6.4. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
6.5. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна.
6.6. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Жупній, 17.
6.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передачу в постійне користування земельних ділянок.
6.8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
6.9. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
6.10. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин на території Дрогобицької міської ради на 2023 рік.
6.11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,4640 га, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей, що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, на території Болехівської сільської ради (за межами населеного пункту); кадастровий номер: 4621280300:06:000:0005 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) .
6.12. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Володимира Великого; кадастровий номер: 4610600000:01:003:0232 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)
6.13. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Володимира Великого; кадастровий номер: 4610600000:01:003:0233 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
6.14. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Володимира Великого; кадастровий номер: 4610600000:01:003:0234 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)
6.15. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Володимира Великого; кадастровий номер: 4610600000:01:003:0235
на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
6.16. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Володимира Великого; кадастровий номер: 4610600000:01:003:0236 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
6.17. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Володимира Великого; кадастровий номер: 4610600000:01:003:0237 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
6.18. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Володимира Великого; кадастровий номер: 4610600000:01:003:0238 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)

7. ПРОГРАМИ
7.1. Про затвердження Програми ефективного управління земельними ресурсами Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
7.2. Про затвердження Програми висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, старост, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації на 2023 рік.
7.3. Про внесення змін до Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2022 році, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 10.03.2022 року № 1059 та змінами від 09.06.2022 року №1143
7.4. Про затвердження Програми відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Дрогобицькою територіальною громадою на 2023 рік.
7.5. Про затвердження Програми з міжнародного і транскордонного
співробітництва та європейської інтеграції Дрогобицької територіальної громади на 2023 рік.
7.6. Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
7.7. Про затвердження Програми забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2022-2023 роки.
7.8. Про затвердження Програми фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Дрогобицької міської ради на 2023 рік.
7.9. Про внесення змін до місцевої програми інформатизації «Цифрова Дрогобицька громада» на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 18.08.2022 року № 1232.
Програми житлово – комунального господарства
7.10. Про затвердження Програми благоустрою Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
7.11. Про затвердження Програми «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік».
7.12. Про затвердження Програми «Заходи запобігання та ліквідації
надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха у Дрогобицькій міській
територіальній громаді на 2023 рік».
7.13. Про затвердження Програми «Природоохоронні заходи за рахунок цільових фондів на 2023р.».
7.14. Про затвердження Програми «Експлуатація та технічне обслуговування житлового фонду Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік».
7.15. Про затвердження Програми «Організація підготовки проведення святкування культурно-масових заходів та інша діяльність у сфері ЖКГ Дрогобицької міської територіальної громади на 2023рік».
7.16. Про внесення змін у рішення сесії від 26.02.2021 р. №159 “Про затвердження програми протипожежного захисту адміністративної будівлі Дрогогбицької міської ради на 2021 – 2025 роки” зі змінами від 10.03.2022 року № 1057 .
Програми освіти, культури, сім’ї, спорту, молодіжної політики.
7.17. Про затвердження Програми літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому» на 2023 рік.
7.18. Про затвердження Програми «Пакунок малюка на 2023-2024 роки».
7.19. Про затвердження Комплексної програми утвердження української мови на 2023 – 2026 роки.
7.20. Про затвердження програми Дрогобицької міської ради «Про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей на 2023 рік».
7.21. Про затвердження цільової програми Дрогобицької міської ради «Підготовка та проведення заходів відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2023 році з оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій та обдарованої молоді».
7.22. Про затвердження програми протипожежного захисту закладів культури в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки. (Нова редакція).
7.23. Про затвердження програми «Розвиток культури та туризму у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки» (Нова редакція).
7.24. Про затвердження заходів на 2023 рік до Комплексної Програми
«Дрогобич – місто Івана Франка» на 2015-2025 роки в м. Дрогобичі».
7.25. Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту на 2022-2024 роки».
Програми охорони здоров’я, соціального характеру.
7.26. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.01.2021 № 70 «Про затвердження міської комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів родин загиблих під час безпосередньої участі в АТО/ООС та родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2023 роки».
7.27. Про затвердження Програми призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2023 рік.
7.28. Про затвердження Програми надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого на 2023 рік.
7.29. Про затвердження Програми надання інших пільг окремим категоріям громадян відповідно до законодавства на 2023 рік.
7.30. Про затвердження Порядку виплати одноразової грошової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг .
7.31. Про затвердження Порядку виплати щомісячної адресної грошової допомоги особам з інвалідністю І групи лежачим та по зору.
7.32. Про затвердження Порядку виплати щомісячної адресної допомоги членам Дрогобицького та Стебницького осередків спілки політв’язнів України.
7.33. Про затвердження Порядку виплати щомісячної адресної допомоги членам Дрогобицького міськрайонного товариства політичних в’язнів і репресованих.
7.34. Про затвердження Порядку виплати доплати до пенсії ветеранам Української Повстанської Армії.
7.35. Про затвердження Програми надання пільг окремим категоріям громадян з оплати послуг зв’язку на 2023 рік.
7.36. Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю в медичних установах України.
7.37. Про надання пільг особам з інвалідністю внаслідок загального захворювання та особам з інвалідністю УПА.
7.38. Про надання пільг громадянам, які проживають у муніципальному будинку на вул. Є. Коновальця, 7/6 (3-й під’їзд).
7.39. Про затвердження Програми відшкодування пільг з оплати житлово-комунальних послуг членам сімей загиблих учасників АТО/ООС на 2023 рік.
7.40. Про затвердження Програми компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним та залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2023 рік».
7.41. Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги дітям з інвалідністю на стоматологічні послуги в медичних установах України.
7.42. Про затвердження Програми покриття вартості комунальних послуг та енергоносіїв комунальних закладів охорони здоров’я Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 р.
7.43. Про затвердження Програми забезпечення мешканців Дрогобицької міської територіальної громади ендопротезами суглобів для надання медичної допомоги пацієнтам із ураженням органів опорно-рухового апарату на 2023 рік.
7.44. Про затвердження Програми забезпечення медикаментами по пільгових рецептах ветеранів війни та пільгової категорії населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
7.45. Про затвердження Програми забезпечення зубного протезування
пільгової категорії населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
7.46. Про затвердження Програми супроводу надання спеціалізованої
стоматологічної ортопедичної допомоги учасникам АТО та ООС на 2023 рік.

Програма правового характеру.
7.47. Про затвердження Програми сприяння виконанню рішень судів,
інших виконавчих документів та сплати судового збору на 2023 рік.

7.48. Про затвердження програми фінансової підтримки спеціалізованої
дитячо – юнацької школи Олімпійського резерву з велоспорту “Медик” м. Дрогобича на 2023 рік.

8. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту