Про затвердження порядку денного ХХХV сесії Дрогобицької міської ради

20.01.2023 5673

Про затвердження порядку денного  ХХХV сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2023 року № ____

 

Про затвердження порядку денного
ХХХУ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХХУ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХХУ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання
2.1. Про затвердження рішень виконавчого комітету щодо внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади.
2.2. Про уточнений бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
2.3. Про використання коштів із резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади у 2022 році.
2.4. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
2.5. Про затвердження програми «Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 у м.Дрогобич, Львівської області під спортивно- тренувальний молодіжний комплекс».

3. Питання правового характеру.
3.1. Про створення тимчасової комісії з вивчення діяльності Комунального підприємства “Дрогобичтеплоенерго”.
3.2. Про прийняття звернення Дрогобицької міської ради до Міністра освіти і науки України, Міністра розвитку громади та території України, Асоціації міст України.

4. Про передачу майна КП «Снятинський Господар» ДМР

5. Питання освіти.
5.1. Про утворення позашкільного підрозділу у складі Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської Львівської області.
54.2. Про встановлення меморіальної дошки Шахсінову Андрію на фасаді Дрогобицького ліцею №16 імені Юрія Дрогобича.

6. Питання майна громади.
6.1. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону та про приватизацію нежитлової будівлі шляхом аукціону.
6.2. Про передачу на баланс Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі.
6.3. Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлових будівель.
6.4. Про встановлення розміру орендної плати за оренду комунального майна.
6.5. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
6.6. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення.
6.7. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
6.8. Про припинення договору оренди нежитлового приміщення.
6.9. Про внесення змін до рішень сесій Дрогобицької міської ради.
6.10. Про проведення електронного аукціону щодо продажу нежитлового приміщення.
6.11. Про розтермінування ФОП Пальчикевичу Р. З. заборгованості по сплаті орендної плати за оренду нежитлового приміщення.
6.12. Про надання дозволу на списання основного засобу.
6.13. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
6.14. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей (печі для обігріву).

7.Земельні питання.
7.1. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у затвердженні матеріалів
проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
7.2. Про включення в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на електронних земельних торгах та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
7.3. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність .
7.4. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
7.5. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 15.12.2022 №1419.
7.6. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 24.11.2022 року №1346.
7.7. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 27 липня 2022 року № 1229.
7.8. Про внесення змін до рішення міської ради від 20 жовтня 2022 року № 1317.
7.9. Про затвердження актів прийому-передачі земельних ділянок.
7.10. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.11. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельної ділянки.
7.12. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти.
7.13. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки.
7.14. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, про передачу у постійне користування земельної ділянки, про надання в оренду земельної ділянки.
7.15. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
7.16. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
7.17. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
7.18. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки.
7.19. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
7.20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
7.21. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.22. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна.
7.23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
7.24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
7.25. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.26. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування
угідь земельних ділянок, які перебувають в оренді ФГ «Залужани» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
7.27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
7.28. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельну ділянку.
7.29. Про припинення права користування земельної ділянки.
7.30. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу в постійне користування земельних ділянок.
7.31. Про продаж земельних ділянок у власність.
7.32. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення технічних
документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
7.33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська область, м. Стебник, вул. Симоненка, кадастровий номер: 4610670500:01:004:0044 та про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах окремими лотами, земельної ділянки та про продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.34. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктом нерухомого майна та про надання в оренду земельних ділянок.
7.35. Про надання в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.36. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території Дрогобицької міської ради на 2023 рік .

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту