Про затвердження порядку денного ХХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради

24.04.2023 6644

Про затвердження порядку денного  ХХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2023 року № ____

 


Про затвердження порядку денного
ХХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради      

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХХVІІ сесії Дрогобицької міської ради.

2. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік

3. Бюджетні питання
3.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
3.2. Про затвердження цільової програми покращення матеріально-технічного забезпечення Дрогобицького районного відділу поліції ГУНП у Львівській області на 2023 рік.
3.3. Про затвердження цільової Програми покращення матеріально-технічного забезпечення Дрогобицького відділу ГУ ДМС Львівській області на 2023-2024 роки (міграційна служба).
3.4. Про надання функцій замовника.
3.5. Про надання функцій замовника (с. Рихтичі).
3.6. Про завтердження Програми “Внески до статутного капіталу КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради у 2023 році.
3.7. Про затвердження цільової Програми захисту населення та територій Дрогобицької територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023 рік
3.8. Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
3.9. Про затвердження програми покращення матеріально – технічної бази, охорони затриманих та взятих під варту осіб та введення системи “Custody Records” на 2023 рік, що знаходиться на території Дрогобицької міської територіальної громади (ізолятор).
3.10. Про затвердження цільової програми “Ресурсне забезпечення та покращення матеріально – технічної бази військової частини А1108 на 2023 рік”, що знаходиться на території Дрогобицької міської територіальної громади в новій редакції

4. Питання освіти, культури, молодіжної політики.
4.1. Про затвердження Програми забезпечення житлом молодих сімей
та одиноких молодих громадян Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
4.2. Про внесення змін до рішення сесії від 08.12.2022р № 1388 ”Про затвердження програми “Розвиток культури та туризму у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки».(Нова редакція).
4.3. Про затвердження стратегії розвитку гімназії № 9 імені Героїв Крут Дрогобицької міської ради Львівської області на 2023-2027 роки.
4.4. Про затвердження Програми Шкільні спортивні ліги Дрогобицької міської територіальної громади на 2023-2024 роки.
4.5. Про затвердження нової редакції Статуту Комунального закладу “Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка Дрогобицької міської ради.
4.6. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах на 2022-2024 роки затвердженої рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 927 від 22.12.2021 р.

5. Питання житлово – комунального господарства.
5.1. Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу садибної забудови в районі вул. Івана Франка м. Дрогобича Львівської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку
5.2. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для зміни цільового призначення, яка заходиться в с. Снятинка Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області (за межами населеного пункту)».
5.3. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу багатоповерхової квартирної житлової забудови в районі вул. Євгена Коновальця в м. Дрогобич Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки 4610600000:01:033:0042».
5.4. Про затвердження Програми «Фінансування робіт з будівництва, реконструкції, реставрації об’єктів житлово-комунального господарства та інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності на 2023р.»
5.5. Про затвердження Програми співфінансування ремонту об’єктів благоустрою Дрогобицької міської територіальної громади.
5.6. Про затвердження Програма розвитку доріг та мостів загального користування державного значення Львівської області в межах Дрогобицької територіальної громади на 2023р.
5.7. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту та технічного переоснащення) у 2023 році.
5.8. Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації.
5.9. Про затвердження Програми капітального ремонту, модернізації,
реконструкції , заміни та диспетчеризації ліфтів у житлових будинках Дрогобицької міської територіальної громади на період 2023-2025р.р.
5.10. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 02.03.2023 № 1509.
5.11. Про затвердження моніторингового звіту щодо виконання заходів Плану дій сталого енергетичного розвитку і клімату міста Дрогобич до 2030 року за 2019-2022 роки.
5.12. Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції статуту комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.
5.13. Про внесення змін до Цільової програми «Тепла оселя» співфінансування з бюджету Дрогобицької міської територіальної громади реалізованих заходів енергозбереження будинків розташованих на території Дрогобицької міської територіальної громади учасниками Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» державної установи «Фонд Енергоефективності», на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням міської ради № 1279 від 20 жовтня 2022 року.
5.14. Про надання дозволу на виготовлення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки кадастровий номер 4621280600:02:000:1727, яка розташована на території Дрогобицької міської територіальної громади в с. Брониця, Дрогобицького району, Львівської області, площею 2,9882 га щодо зміни її цільового призначення для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування».
5.15. Про надання дозволу на виготовлення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки кадастровий номер 4621280600:02:000:1728, яка розташована на території Дрогобицької міської територіальної громади в с. Брониця, Дрогобицького району, Львівської області, площею 2,5987 га щодо зміни її цільового призначення для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування».

6. Питання правового характеру.
6.1. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 22.12.2021 №960 «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності».
6.2. Про затвердження нової редакції Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради

7. Питання охорони здоров’я.
7.1. Про виділення додаткових коштів для закупівлі медичного обладнання КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради
7.2. Про внесення змін в рішення сесії Дрогобицької міської ради від 08.12.2022 № 483.

8. Питання майна громади.
8.1. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договорів оренди нежитлових приміщень
8.2. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області
8.3. Про проведення розрахунків за оплату звітів про незалежну оцінку та технічних паспортів балансоутримувачами нежитлових будівель комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради
8.4. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради
8.5. Про розтермінування заборгованості по сплаті орендної плати за оренду нежитлового приміщення.
8.6.Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря та нематеріальних активів.
8.7. Про закріпення транспортних засобів за КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради.
8.8. Про доповнення видів економічної діяльності КП «ТІЦ м.Дрогобича».

9.Земельні питання.
9.1. Про відмову у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, у наданні дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки, у продовженні терміну дії рішення Дрогобицької міської ради, у затвердженні матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється, у припиненні права користування на умовах оренди земельною ділянкою, у наданні в оренду земельних ділянок, в укладенні договорів про встановлення особистого строкового сервітуту, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
9.2. Про включення в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на електронних земельних торгах та надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
9.3. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
9.4. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради на підставі положення про управління майна громади.
9.5. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
9.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
9.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
9.8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.
9.9. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
9.10. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
9.11. Про затвердження проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельних ділянок, які перебувають в оренді ФГ «Залужани» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
9.12. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
9.13. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
9.14. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
9.15. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустроющодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
9.16. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.

9.17. Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
9.18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.
9.19. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
9.20. Про припинення права користування земельними ділянками та надання дозволу на збирання врожаю.
9.21. Про припинення права користування земельними ділянками та про надання в постійне користування земельних ділянок.
9.22. Про продовження терміну дії рішень міської ради .
9.23.Про розтермінування ТзОВ ФІРМА «ЛЕ-В-КО» оплати боргу по орендній платі за земельну ділянку на вул. Грушевського, 58/1.
9.24. Про включення в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
9.25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована: Львівська область, м. Стебник, вул. Симоненка, 25А, кадастровий номер: 4610670500:01:004:0046 та про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах окремими лотами, земельної ділянки та про продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)
9.26.Про передачу в оренду земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
9.27. Про надання в оренду земельних ділянок .

10. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту