Про затвердження порядку денного ХХ сесії Дрогобицької міської ради

01.02.2022 4856

Про затвердження порядку денного  ХХ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження порядку денного
ХХ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХУІ сесії Дрогобицької міської ради:

1. Про затвердження порядку денного ХХ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Звіт про роботу старости сіл Новошичі, Бистриця, Биків, Глинне, Брониця, Долішній Лужок, Ортиничі Семків О.Ф.
3. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.

4. Бюджетні питання.
4.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.

5. Про затвердження Положення про громадський бюджет Дрогобицької міської територіальної громади.

6. Питання житлово – комунального господарства.
6.1. Про передачу затрат з капітального ремонту об’єкту житлово-комунального господарства, що фінансувався за рахунок бюджетних коштів.
6.2. Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території церкви Преображення Господнього за адресою Львівська обл., Дрогобицький район, с. Рихтичі, вул. В.Великого, буд. 1»

7. Питання освіти та культури.
7.1. Про затвердження Програми забезпечення житлом молодих сімей
та одиноких молодих громадян Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
7.2. Про затвердження Програми часткової компенсації відсоткової ставки банкам за кредитами, наданими молодим сім’ям та багатодітним сім’ям, в яких виховується 4 і більше дітей, на придбання житла за рахунок бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
7.3. Про приєднання Дрогобицької міської Територіальної громади до ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Громада, дружня до дітей та молоді».
7.4. Про найменування вулиць в м. Дрогобичі Дрогобицька р. Львівської обл..
7.5. Про затвердження Програми проведення джаз-пленеру «Розмаїття культур» в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки.
7.6. Про передачу автомобілів ГАЗ-52 та УАЗ 31512-01 на баланс Комунального підприємства “Служба муніципального управління” Дрогобицької міської ради Львівської області.
7.7. Про передачу автомобіля ГАЗ 22171 на баланс Комунального підприємства “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Львівської області.

8. Питання комунального майна.
8.1. Про встановлення розміру орендної плати за оренду комунального майна.
8.2. Про передачу на баланс Управління культури та розвитку туризму нежитлової будівлі за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25.
8.3. Про порядок використання плати за оренду комунального майна для КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».
8.4. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
8.5. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень.
8.6. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради.
8.7. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради
8.8. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря .
8.9. Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради (приміщення харчоблоків), які підлягають передачі в оренду.

9. Питання правового характеру.
9.1. Про прийняття звернення щодо виключення ч.7 ст.74 Бюджетного
кодексу України.
9.2. Про прийняття звернення щодо відновлення історичної справедливості.
9.3. Про укладення мирової угоди у судовій справі.
9.4. Про затвердження в новій редакції положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
9.5. Про затвердження статуту комунального підприємства «ЕКРАН-СЕРВІС» Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції.

10. Земельні питання.
10.1. Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність.
10.2. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
10.3. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
10.4. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки на вул. Парковій.
10.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
10.6. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу у власність земельних ділянок.
10.7. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по зміні їх цільового призначення.
10.8. Про припинення права користування земельною ділянкою.
10.9. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
10.10. Про передачу у постійне користування земельних ділянок та надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
10.11. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. П. Орлика; кадастровий номер: 4610600000:01:015:0132 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
10.12. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Самбірська; кадастровий номер: 4610600000:01:028:0181 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) .
10. 13.Про відміну рішення Дрогобицької міської ради від 22 грудня 2021р. № 954 «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради» та про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради
10.14. Про надання в оренду земельної ділянки.
10.15. Про надання згоди на виготовлення технiчноï документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
10.16. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. П. Орлика.

11 . Програми.
11.1. Про затвердження Програми захисту населення Дрогобицької
територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2022 рік.
11.2. Про затвердження цільової Програми захисту населення та територій Дрогобицької територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022 рік.
11.3. Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Дрогобицької територіальної громади на 2022 рік.
11.4. Про затвердження Цільової програми «Тепла оселя» відшкодування з бюджету Дрогобицької міської територіальної громади частини тіла кредитів об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ» державної установи «Фонд енергоефективності», на 2022-2023 роки.
11.5. Про затвердження Програми “Питна вода України” на 2022-2026 роки в м. Дрогобичі Львівської області.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту