Про затвердження порядку денного ХХ сесії Дрогобицької міської ради

29.03.2017 358

Про затвердження порядку денного ХХ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХ сесія шостого скликання
РІШЕННЯ

від 06 квітня 2017 року №

Про затвердження порядку денного
ХХ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч.15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 г. 3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2017 рік.
2.2. Про затвердження пріоритетних напрямків та дати початку прийому проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі)
3. Питання освіти, культури та соціального захисту населення
3.1. Про встановлення пам’ятної дошки Герою України Олегові Ушневичу
3.2. Про звільнення від оплати за адміністративний збір за проведення державної реєстрації статутів навчальних закладів мм Дрогобича та Стебника у новій редакції
3.3. Про затвердження Порядку відшкодування компенсації витрат за пільгове перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян у приміському сполученні
3.4. Про внесення змін до рішення про надання пільг громадянам, які проживають у муніципальному будинку на вул. Є. Коновальця, 7/6 (3-й під’їзд)
3.5.Про затвердження Програми літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул ”За крок від дому”.
3.6. Про затвердження статутів і установ та закладів культури міст Дрогобича і Стебника
4. Про внесення змін до рішення сесії від 15.12.2016 № 519 «Про затвердження Програми висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2017 році».
5. Про надання дозволу КП ”Дрогобичтеплоенерго” Дрогобицької міської ради на збільшення кредитної лінії та продовження терміну її дії.
6. Питання приватизації:
6.1. Про оголошення конкурсу на право укладення договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності Дрогобицької міської ради.
6.2. Про передачу в оренду нежитлових приміщень.
6.3. Про надання дозволу на списання основних засобів.
6.4. Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської ради, які приватизовуються шляхом викупу.
6.5. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу.
6.6. Про внесення змін до складу ліквідаційної комісії комунального підприємства громадського харчування «Їдальня гімназії»
7.Звіт постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення
8. Звіт постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин
9. Звіт постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради
10. Земельні питання
10.1. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків
10.2. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка).
10.3. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
10.4. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва.
10.5. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування гаражів.
10.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
10.7. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів відведення земельних ділянок, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки, у продовженні в надання в оренду земельної ділянки.
10.8. Про надання в оренду, продовження терміну оренди земельних ділянок.
10.9. Про продаж земельної ділянки у власність.
10.10. Про внесення змін до рішень міської ради.
10.11. Про продовження терміну дії рішень міської ради.
10.12. Про проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки (вул. Трускавецька).
10.13. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
10.14. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, припинення договору оренди та надання в оренду земельної ділянки.
10.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна
11. Про передачу у власність електричних кабелів та лічильників по об’єкту ”Будівництво 56 квартир (П черга) 216-ти квартирного житлового будинку” на вул Є.Коновальця, 17/4 в м. Дрогобичі, Львівська область
12.  Про передачу у власність обладнання та матеріалів по об’єкту: ”Реконструкція з прибудовою ЗОШ № 5 на вул. Зварицькій” в м. Дрогобичі Львівської області
13. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту