Про затвердження порядку денного Х сесії Дрогобицької міської ради

16.06.2021 3044

Про затвердження порядку денного Х сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження порядку денного
Х сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний VІІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного Х сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про прийняття звернення.
3. Про внесення змін в положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради.
4. Бюджетні питання.
4.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
4.2. Про створення резервного фонду та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду Дрогобицької міської територіальної громади.
4.3. Про внесення змін в додаток до рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.2021 року № 105 “Про затвердження цільової програми захисту населення і території Дрогобицької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021 – 2025 роки”.
5. Земельні питання.
5.1. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загального користування.
5.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
5.3. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
5.4. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
5.5. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва.
5.6. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
5.7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9625 га по вул. Наливайка, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону, та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку.
5.8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
5.9. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. П. Орлика, 20.
5.10. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Бориславській, 30.
5.11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
5.12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Самбірській.
5.13. Про припинення права користування земельною ділянкою.
5.14. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону, та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, на земельну ділянку площею 12,1859 га на території колишньої Броницької сільської ради.
5.15. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону, та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, на земельну ділянкуплощею 16,5341 га на території колишньої Снятинської сільської ради.
5.16. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін в рішення
Дрогобицької міської ради, у наданні в оренду земельної ділянки, у припиненні договору оренди земельної ділянки.
5.17. Про затвердження складу комісії з питань вирішення земельних спорів при Дрогобицькій міській раді.
5.18.Про внесення змін до рішення міської ради від 12.03.2021 року № 254.
5.19. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки між вулицями Грабовського, Самбірська, Лішнянська, та пров. Тепличний.
5.20. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
5.21. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
5.22. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
5.23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,8 га по вул. Трускавецькій, включеної до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону, та про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.
5.24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів.
5.25. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
5.26. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
5.27. Про надання дозволу на перереєстрацію земельних ділянок.
5.28. Про продаж земельної ділянки у власність.
5.29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок .
6. Питання житлово – комунального господарства міста, будівництва та архітектури.
6. 1. Про придбання житла власнику житлового будинку № 20, вул.. Вишнева, 6 м. Стебник що потребує відселення з житлового будинку, який зруйнований внаслідок пожежі, яка склалася 19 лютого 2021 року.
6.2. Про списання будинків з балансу КП «Управитель «ЖЕО» ДМР.
6.3. Про передачу функцій замовника департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
6.4. Про затвердження Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (нова редакція).
7. Питання культури, освіти.
7.1. Про внесення змін у структуру Дрогобицької централізованої бібліотечної системи.
7.2. Про затвердження Статуту Дрогобицького муніципального камерного хору «Легенда».
7.3. Про затвердження Статуту Дрогобицького муніципального чоловічого камерного хору «Боян Дрогобицький».
7.4. Про затвердження Статуту Дрогобицького муніципального духового оркестру.
7.5. Про затвердження Статуту Комунального закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка».
7.6. Про затвердження Статуту Дрогобицької дитячої музичної школи № 1.
7.7. Про затвердження Статуту Дрогобицької дитячої музичної школи № 2 імені Романа Сороки.
7.8. Про затвердження Статуту Стебницької дитячої музичної школи.
7.9. Про затвердження Статуту музею «Дрогобиччина».
7.10. Про затвердження Статуту Дрогобицького Народного дому ім. Івана Франка.
7.11. Про затвердження Статуту Стебницького народного дому.
7.12. Про затвердження Статуту Дрогобицької дитячої художньої школи.
7.13. Про затвердження нової редакції Програми «Охорона та збереження культурної спадщини Дрогобицької міської територіальної громади на 2021- 2025 роки».
7.14. Про затвердження нової редакції міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів управлінням культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2021 році».
7.15. Про затвердження у новій редакції заходів на 2021 рік до Комплексної Програми «Дрогобич – місто Івана Франка» на 2015-2025 роки в м. Дрогобичі».
7.16. Про затвердження Статуту комунального закладу Дрогобицької міської ради «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» у новій редакції.
6.17. Про затвердження Статуту Медвежанської бібліотеки-філії
7.18. Про затвердження Статуту Народного дому-філії с. Медвежа.
7.19. Про затвердження ліквідаційного балансу відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради
8. Питання оренди, приватизації та передачі комунального майна
8.1. Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону).
8.2. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності Дрогобицької міської територіальної громади.
8.3. Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та про проведення електронного аукціону для продажу нежитлового приміщення та будівлі .
8.4. Про продовження договору оренди шляхом проведення аукціону.
8.5. Про передачу на баланс управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради матеріальних цінностей та заборгованості по орендній платі.
9. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення «Млинки – КМДГ» мікрорайону Млинки м. Дрогобича.
10. Про затвердження Статуту Комунального підприємства “Муніципальна варта” Дрогобицької міської ради у новій редакції.
11. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік» №13 від 10.12.2020р.
12. Про затвердження Порядку створення спостережної ради закладу охорони здоров’я та Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради.

13. Різне.

 

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту