№ 1786 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХLІ сесії Дрогобицької міської ради”

10.08.2023 5103

№ 1786 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  порядку денного  ХLІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 10.08.2023 року № 1786

Про затвердження  порядку денного
ХLІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  ХLІ  сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного  ХLІ  сесії Дрогобицької міської ради.

2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
2.2. Звіт про бюджет Дрогобицької міської територіальної  громади за І-ше півріччя 2023 року.
2.3. Про внесення змін до рішення міської ради від 27.04.2023 року № 1556 “Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради у 2023 році”.
2.4. Про затвердження  цільової Програми   покращення матеріально – технічного забезпечення патрульної роти м. Дрогобич військової частини 3002 Західного оперативно – територіального об’єднання Національної гвардії України в м. Дрогобичі на 2023 рік  в новій редакції.

3. Земельні питання.
3.1. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), у продовженні договорів оренди земельних ділянок, у продовженні договорів особистого строкового сервітуту, у включенні в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
3.2. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
3.3. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
3.4. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею           27 кв.м., що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Стебник, вулиця Грушевського та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)
3.5. Про надання в оренду земельних ділянок для колективного гаражного будівництва.
3.6. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою  щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
3.7. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки.
3.8. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Бориславській, 51/1.
3.9. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок   для розміщення, будівництва, експлуатації та
обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.
3.10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
3.11. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу  в оренду земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
3.12. Про затвердження матеріалів   проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
3.13.Про надання в оренду земельних ділянок під об’єктами  нерухомого майна.
3.14. Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки .
3.15. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки.
3.16. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна.
3.17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
3.18. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
3.19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
3.20. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок та включення в перелік  земельних ділянок несільськогосподарського  призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна
3.21. Про внесення змін у рішення  Дрогобицької міської ради від 20.07.2023 №1770

4. Питання майна громади.
4.1. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
4.2. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.3. Про надання дозволу Управлінню культури та розвитку туризму
виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання нежитлової будівлі з балансу.
4.4. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
4.5. Про надання дозволу  на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
4.6. Про безкоштовну передачу комунального майна на  баланс КП Служба муніципального управління» ДМР.
4.7. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.

5. Питання освіти, культури, спорту.
5.1. Про внесення змін до рішення сесії від 22.06.2023 №1663 «Про встановлення меморіальної дошки Михайлу Шалаті на фасаді Народного дому ім. Івана Франка».
5.2. Про Премію міського голови найкращим учасникам Зовнішнього незалежного оцінювання (національного мультипредметного тестування) результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти
Дрогобицької міської ради Львівської області.

 

6. Житлово – комунального господарства.
6.1. Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території для облаштування кладовища в с. Медвежа  Дрогобицького району Львівської області».
6.2. Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для зміни цільового призначення, яка заходиться в с. Снятинка Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області (за межами населеного пункту)».
6.3. Про надання дозволу на розроблення проекту «Внесення змін в містобудівну документацію «Генеральний план м. Дрогобича».
6.4. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельних ділянок для зміни цільового призначення, які заходиться в с. Воля Якубова Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області
(за межами населеного пункту)».
6.5. Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Влаштування вуличного освітлення в с. Бистриця, Дрогобицького району, Львівської області.».
6.6. Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Влаштування вуличного освітлення в с. Биків, Дрогобицького району, Львівської області.».
6.7. Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Влаштування вуличного освітлення в с. Новошичі, Дрогобицького району, Львівської області.».
6.8. Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Влаштування вуличного освітлення в с. Ортиничі, Дрогобицького району, Львівської області.».
6.9. Про погодження концепції індустріального парку «ЯДРО ІНДАСТРІ».
6.10. Про затвердження Програми Безпечна громада (Придбання і монтаж обладнання системи відео-нагляду та програмного забезпечення в
Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2023 рік)ю.
6.11. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 22.06.2023 № 1660.

7. Питання правового характеру.
7.1. Про затвердження положень Управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
7.2. Про затвердження нової редакції Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради .
7.3.  Про зміни  в складі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
7.4. Про внесення змін  у  рішення Дрогобицької міської ради  від 29.06.2023 №1734 «Про внесення  змін  у Положення про матеріальне стимулювання Працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради».
7.5. Про  внесення змін та доповнення Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік

8. Звіт про роботу старости сіл Новошичі, Бистриця, Биків, Глинне, Брониця, Долішній Лужок, Ортиничі Семків О.Ф.
9. Звіт про роботу старости сіл Медвежа, Ступниця, Котоване, Селець Явірського Р.Й.
10. Звіт про роботу старости сіл Рихтичі, Хатки Ченчака В.Й.
11. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік, в частині надання трансфертів.
12. Про затвердження Заяви про наміри.
13. Про затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства “Дрогобичтеплоенерго” Дрогобицької міської ради.

14. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту