Про затвердження порядку денного ХLVІІІ сесії Дрогобицької міської ради

21.03.2024 7859

Про затвердження  порядку денного  ХLVІІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про затвердження порядку денного
ХLVІІІ сесії Дрогобицької міської ради    

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  ХLVІІІ  сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного  ХLVІІІ  сесії Дрогобицької міської ради.

Програми
2. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік
3. Про  “Про затвердження Програми Безпечна громада (придбання, монтаж обладнання  системи відео нагляду та  програмного забезпечення)  в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2024-2025 роки”.

4. Питання культури.
4.1. Про внесення змін до рішення сесії «Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області» від 09.06.2022 № 1150.
4.2. Про присвоєння назви скверу  розташованому на перетині вулиць Юрія Дрогобича та Маріїнська  в м. Дрогобич Львівської області.
4.3. Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області.
4.4. Про зміну типу, назви та затвердження нової редакції статуту закладу дошкільної освіти №29 «Дюймовочка» Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.5. Про затвердження стратегії розвитку Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області на 2024 – 2029 роки.

5. Питання майна громади.
5.1. Про прийняття на баланс управління майна громади нежитлового приміщення за адресою: м. Трускавець, вул. Данилишиних, 59А.
5.2. Про завершення приватизації нежитлових будівель.
5.3. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
5.4. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень.
5.5. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
5.6. Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195 .
5.7. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
5.8. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
5.9. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Дрогобицької міської ради від 18.01.2024 №2150 “Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисної споруди на вул. Гайдамацька, 22.

6. Питання житлово – комунального господарства.
6.1. Про визначення уразливою зоною  масиву поверхневих вод (р. Тисмениця).
6.2. Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний території земельних ділянок для зміни цільового призначення, які знаходяться в с. Воля Якубова Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області (за межами населеного пункту) та звіту про стратегічну екологічну оцінку.
6.3. Про затвердження «Програми розвитку та утримання парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва (ППСПМ) «Парк ім.Б.Хмельницького» на 2024- 2025 роки».

7. Земельні питання.
7.1. Про відмову у припиненні договору оренди земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва.
7.2. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
7.3. Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна та передачу в оренду земельних ділянок.
7.4. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельних ділянок.
7.5. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки  для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
7.6. Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель  громадських та релігійних організацій.
7.7. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
7.8. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Спортивній, 44 в м. Дрогобичі та передачу в постійне користування земельної ділянки .
7.9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) зі зміною конфігурації земельних ділянок.
7.10. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
7.11. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки.
7.12.Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
7.13. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки с. Ортиничі Дрогобицького району.
7.14. Про надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки на вул. Спортивній, 44 в м. Дрогобичі.
7.15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та постійної діяльності органів
і підрозділів ДСНС.
7.16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктом нерухомого майна.
7.17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
7.18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
7.19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
7.20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами с. Снятинка Дрогобицького району.
7.21. Про продовження договорів про встановлення особистого строкового сервітуту.
7.22. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
7.23.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
7.24. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельні ділянки.
7.25. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.
7.26. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою на вул. Дрогобицькій, 236 в м. Стебнику.
7.27. Про відміну підпунктів пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 23.09.2021 року № 633 та підпунктів пункту 1 рішення № 734 від 21.10.2021 року.
7.28. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 22.02.2024 №2228.
7.29. Про продаж земельних ділянок у власність.
7.30. Про надання в оренду земельних ділянок.
7.31. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна.
7.32. Про продовження терміну дії угоди про визнання збитків ГО «Мрія».
7.33. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення .
7.34. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
7.35. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
7.36. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Трускавецькій в м. Дрогобичі.
7.37. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, площею 4588 кв.м., кадастровий номер 4610600000:01:076:0178, що розташована за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Грінченка та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
7.38. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, площею 0,2162 га, що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Зварицька; кадастровий номер: 4610600000:01:010:0209 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

8. Питання правового характеру.
8.1. Про затвердження Антикорупційної  програми (Програми доброчесності) Дрогобицької міської ради на 2024 -2025 роки.

9. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту