Про затвердження порядку денного ХLVІІ сесії Дрогобицької міської ради

16.02.2024 7475

Про затвердження  порядку денного  ХLVІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження порядку денного
ХLVІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  ХLVІІ  сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного  ХLVІІ  сесії Дрогобицької міської ради.

2. Бюджетні питання.
2.1. Звіт про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади за 2023 рік.
2.2. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
2.3. Про внесення змін до Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів, затвердженого рішенням міської ради від 22.06.2023 року № 1649.
2.4 Про звільнення ТОВ «Технопарк УБТ» у 2024 році від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки
2.5. Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 53 по вул. Івана Франка, в с. Добрівляни що потребує відновлення, який постраждав внаслідок пожежі, яка склалася 15 січня 2024 року.
Програми
2.5. Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2023  року № 2044 “Про затвердження Програми забезпечення умов діяльності депутатів Дрогобицької міської ради на 2024 рік”.
2.6. Про затвердження Програми «Відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни КП «Служба муніципального управління» ДМР на 2024 р.»
2.7. Про затвердження програми заходів щодо готовності об’єктів критичної інфраструктури та національного спротиву Дрогобицької міської територіальної громади до кризових ситуацій на 2024-2028 роки (Нова редакція).

3. Питання культури.
3.1. Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області.

4. Питання майна громади.
4.1. Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлових будівель за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 18.
4.2. Про дострокове припинення договорів оренди  нежитлових приміщень.
4.3.  Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
4.4. Про включення до Переліку другого типу  об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень та нежитлової будівлі.
4.5. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.6. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
4.7. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
4.8. Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195.
4.9. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
4.10. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради (приміщення харчоблоків), які підлягають передачі в оренду.

5. Питання житлово – комунального господарства.
5.1. Про затвердження Програми  “Розроблення Схеми теплопостачання Дрогобицької міської територіальної громади”.
5.2. Про списання будинку з балансу КП “Управитель “ЖЕО” ДМР

6. Земельні питання.
6.1. Про відмову у наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
6.2. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,
у продовженні договору оренди земельної ділянки, у надані в оренду земельних ділянок, у включенні в перелік на викуп земельних ділянок, у продовженні терміну дії рішення, у наданні дозволу на розроблення технічної документації по інвентаризації земельної ділянки.
6.3. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
6.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єками нерухомого майна та передачу в оренду земельних ділянок.
6.5. Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду.
6.6. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
6.7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
6.8. Про затвердження технічної  документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки та про продовження терміну дії рішень міської ради.
6.9. Про затвердження матеріалів технічних документацій з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
6.10. Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.
6.11. Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
6.12. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
6.13. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельних ділянок.
6.14. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою зі зміною
цільового призначення та передачу земельної ділянки в оренду.
6.15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації
із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та
обслуговування будівель торгівлі.
6.16. Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,2162 га на вул. Зварицькій,                          м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:010:0209, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону.
6.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна.
6.18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктом нерухомого майна.
6.19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
6.20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів.
6.21. Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності.
6.22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування
угідь земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
6.23. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельні ділянки.
6.24. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельні
ділянки на вул. Тураша, 20 в м. Дрогобичі.
6.25. Про припинення права користування земельними ділянками та  передачу в оренду.
6.26. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.
6.27. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки.
6.28. Про продаж земельної ділянки у власність.
6.29. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
6.30. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна.
6.31. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають
продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
6.32. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, площею 0,0263 га, що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Стрийська, кадастровий номер: 4610600000:01:017:0215 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
6.33. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, площею 0,0448 га, що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Стрийська, кадастровий номер: 4610600000:01:017:0214 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

7. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту