Про затвердження порядку денного ХLVІ сесії Дрогобицької міської ради

12.01.2024 7168

Про затвердження  порядку денного  ХLVІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження порядку денного
ХLVІ сесії Дрогобицької міської ради.         

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  ХLVІ  сесії Дрогобицької міської ради:

1. Про затвердження порядку денного  ХLVІ  сесії Дрогобицької міської ради.

2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
2.2. Про уточнений бюджет Дрогобицької міської територіальної
громади на 2023 рік
2.3. Про використання коштів із резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади у 2023 році.
ПРОГРАМИ.
2.4.  Про внесення змін до Програми  «Природоохоронні заходи за  рахунок цільових фондів   на 2024р.»
2. 5. Про затвердження Програми «Фінансування робіт з будівництва,  реконструкції, реставрації об’єктів житлово-комунального господарства та інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності на 2024р.»
2.6. Про затвердження Програми «Перспективного розвитку системи водопостачання  Дрогобицької територіальної громади на 2024 рік» .

3. Питання культури.
3.1. Про надання дозволу на встановлення інформаційної дошки(металева конструкція).

4. Питання майна громади.
4.1. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Коновальця, 15А,
площею 323,7 м. кв.
4.2. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, пл. 494,3 м. кв.
4.3.  Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Тарнавського, 33.
4.4. Про підтвердження завершення приватизації нежитлової будівлі.
4.5. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
4.6. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.7. Про встановлення пільгової орендної плати за оренду комунального майна.
4.8. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
4.9. Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195.
4.10. Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисної споруди на вулиці Війтівська Гора, 210
4.11. Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисної споруди на вулиці Гайдамацька, 22
4.12. Про визнання комунальною власністю майна переданого благодійниками та закріплення його на праві господарського відання за КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради та КП «Дрогобичтеплоенерго»  Дрогобицької міської ради.
4.13. Про затвердження Програми покращення сприятливого інвестиційного клімату, формування ефективної системи управління ЗЕД на рівні підприємств Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.

5. Питання житлово – комунального господарства.
5.1. Про безоплатну  передачу  об’єкта
5.2. Про передачу функцій замовника  з будівництва зовнішніх мереж водопроводу на вул. Руданського в м. Дрогобич Львівської області.

6. Земельні питання.
6.1. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
6.2. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради .
6.3. Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
6.4. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки на вул. П. Орлика в м. Дрогобичі.
6.5. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою
щодо поділу та об’єднання земельної ділянки та передачу у постійне користування земельних ділянок.
6.6. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельної ділянки під  наявним житловим будинком.
6.7. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та передачу в оренду земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
6.8. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки.
6.9. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
6.10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для городництва .
6.11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
6.12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку

7. Питання правового характеру.
7.1. Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
7.2. Графік прийому громадян адміністраторами відділу  – центру надання адміністративних послуг в Центрі  надання  адміністративних послуг міста Дрогобич (ДІЯ Центрі) на віддалених робочих місцях,  територіальному підрозділі м.  Стебник.
7.3. Про затвердження Переліку послуг Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру), територіального підрозділу міста Стебник, віддалених робочих місць.
7.4.  Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобич (ДІЯ Центр) .
7.5.  Про затвердження посадового складу Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру).
7.6. Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру)
7.7. Про змін в складі  виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

8. Різне.

  Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту