Про затвердження порядку денного ХVІ сесії Дрогобицької міської ради

18.11.2021 4283

Про затвердження порядку денного  ХVІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження порядку денного
ХVІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХУІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХУІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
2.2. Звіт про виконання бюджету Дрогобицької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.
3. Питання житлово – комунального господарства.
3.1. Про затвердження передавального акту та нової редакції Статуту комунального підприємства “Дрогобичтеплоенерго” Дрогобицької міської ради.
3.2. Про придбання житла власнику житлового будинку № 121, по вул. І. Франка, с. Добрівляни що потребує відселення з житлового будинку, який зруйнований внаслідок пожежі, яка склалася 28 травня 2021 року.
3.3. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу садибної забудови на вул. Проектована-2 в мікрорайоні М-12 м. Дрогобича Львівської області відповідно до генерального плану м. Дрогобича».
3.4. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території розміщення, будівництва та експлуатації частини повітряної лінії електропередачі (ПЛ) 220кВ Стрий – Борислав на території Дрогобицької міської територіальної громади, для можливості реконструкції існуючої ПЛ на ділянці обходу карстових явищ на території Львівської обл.»
3.5. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації “Детальний план території УГКЦ св.. Василія Великого на вул. Миру в с. Рихтичі Дрогобицького р. Львівська обл..”.
4. Питання освіти та культури.
4.1. Про затвердження нової редакції Статуту комунальної установи Дитячий будинок «Оранта» Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.2.Про надання звання “Почесний громадянин міста Дрогобича”.
4.3. Про надання дозволу на автономне ведення бухгалтерського обліку Дрогобицькій дитячій художній школі Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.4. Про спорудження (створення) пам’ятника Лесі Українки на території ліцею № 4 імені Лесі Українки Дрогобицької міської ради.
5. Питання комунального майна.
5.1.Про встановлення розміру орендної плати за оренду нежитлових приміщень, що перебувають на балансі КП «Дрогобицький ринок».
5.2. Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади.
5.3.Про порядок використання плати за оренду комунального майна для комунальних некомерційних підприємств Дрогобицької міської ради у сфері охорони здоров’я.
5.4. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, що перебувають на балансі КЗ ДМР «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».
5.5. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
5.6. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу
на укладення договору оренди нежитлових приміщень.
5.7. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності Дрогобицької міської територіальної громади та про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради.
5.8. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
5.9. Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень.
5.10. Про надання дозволу на списання основних засобів та малоцінного інвентаря.
5.11. Про передачу майна комунальної власності комунальну підприємству «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.
5.12. Про передачу нежитлової будівлі і матеріальні цінності на баланс Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області.
5.13. Про передачу основних засобів і матеріальних цінностей на баланс управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. Питання правового характеру.
1. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік» №13 від 10.12.2020р.
7. Земельні питання.
7.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
7.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
7.3. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради .
7.4. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
7.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
7.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.7.Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
7.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
7.9. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
7.10. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельних ділянок.
7.11. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок на вул. Парковій.
7.12. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
7.13. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
7.14. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельних ділянок.
7.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
7.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Парковій.
7.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
7.18. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
7.19. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Бориславській, 30.
7.20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для колективного гаражного будівництва.
7.21. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
7.23. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .
7.24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку .
7.25. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва .
7.26. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загального користування.
7.27. Про припинення права користування земельними ділянками.
7.28. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.
7.29. Про припинення права користування земельною ділянкою.
7.30. Про продаж земельної ділянки у власність.
7.31. Про погодження проходження напрямку траси електричних мереж.
7.32. Про зміну цільового призначення земельних ділянок та надання дозволу на об’єднання земельних ділянок.
7. 33. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Трускавецька; кадастровий номер: 4610600000:01:007:0115 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) .
7.34. Про надання в оренду земельних ділянок.
8. ПРОГРАМИ.
8.1. Про затвердження Програми організації підтримки та реалізації
стратегічних ініціатив і підготовки проектів розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.
8.2. Про затвердження Програми забезпечення умов діяльності депутатів Дрогобицької міської ради на 2022 рік.
І. Питання відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту
8.3.Про затвердження Комплексної програми « Молодь Дрогобицької
територіальної громади на 2022-2026 роки».
ІІ. Питання відділу охорони здоров’я.
8.4. Про затвердження Програми забезпечення зубного протезування пільгової категорії населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
8.5.Про затвердження Програми забезпечення мешканців Дрогобицької міської територіальної громади ендопротезами суглобів для надання медичної допомоги хворим із ураженням органів опорно-рухового апарату на 2022 рік.
8.6. Про затвердження Програми забезпечення медикаментами по пільгових рецептах ветеранів війни та пільгової категорії населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
8.7. Про затвердження Програми супроводу надання спеціалізованої стоматологічної ортопедичної допомоги учасникам антитерористичної операції та операцій об’єднаних сил на 2022 рік.
8.8. Про затвердження Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
ІІІ. Питання управління соціального захисту
8.9. Про затвердження Порядку виплати одноразової грошової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг.
8.10. Про затвердження Порядку виплати щомісячної адресної грошової допомоги особам з інвалідністю І групи лежачим та по зору.
8.11. Про затвердження Порядку виплати щомісячної адресної допомоги членам Дрогобицького та Стебницького осередків спілки політв’язнів України.
8.12. Про затвердження Порядку виплати щомісячної адресної допомоги членам Дрогобицького міськрайонного товариства політичних в’язнів і репресованих.
8.13. Про затвердження Порядку виплати доплати до пенсії ветеранам Української Повстанської Армії.
8.14. Про надання пільг особам з інвалідністю внаслідок загального захворювання та особам з інвалідністю УПА.
8.15. Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю в медичних установах України.
8.16. Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги особам з інвалідністю та непрацюючим малозабезпеченим особам на послуги з ендопротезування суглобів в медичних установах України.
8.17. Про надання пільг громадянам, які проживають у муніципальному будинку на вул. Є. Коновальця, 7/6 (3-й під’їзд).
8.18. Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги дітям з інвалідністю на стоматологічні послуги в медичних установах України.
8.19. Про затвердження Програми призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2022 рік.
8.20. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.01.2021 № 68 «Про затвердження міської комплексної програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2021-2025 роки».
8.21 Про затвердження Програми надання пільг окремим категоріям громадян з оплати послуг зв’язку на 2022 рік .
8.22. Про затвердження Програми надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого на 2022 рік.
8.23. Про затвердження Програми відшкодування пільг з оплати житлово-комунальних послуг членам сімей загиблих учасників АТО/ООС на 2022 рік .
8.24. Про затвердження Програми надання інших пільг окремим категоріям громадян відповідно до законодавства на 2022 рік.
8.25. Про затвердження Програми Компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним та залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2022 рік».
8.26. Про затвердження міської Програми призначення і виплати одноразової цільової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям Дрогобицької міської територіальної громади, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання, на 2022 рік.
ІУ. Питання департаменту міського господарства.
8.27. Про затвердження Програми «Експлуатація та технічне обслуговування житлового фонду на 2022 рік».
8.28. Про затвердження Програми благоустрою на 2022 рік .
8.29. Про затвердження Програми «Організація підготовки проведення святкування культурно-масових заходів та інша діяльність у сфері ЖКГ на 2022р.».
8.30. Про затвердження Програми заходів із землеустрою об’єктів житлово-комунального господарства на 2022 рік.
8.31. Про затвердження Програми «Фінансування робіт з будівництва, реконструкції, реставрації та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства та інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності на 2022р.».
8.32. Про затвердження Програми утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури на 2022 рік.
8.33. Про затвердження Програми «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на 2022 рік».
8.34. Про затвердження Програми «Природоохоронні заходи за рахунок цільових фондів на 2022р.».
У. Питання культури та розвитку туризму
8.35. Про затвердження Програми «Проведення Міжнародного мистецького джаз-пленеру «Розмаїття культур» в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024роки».
8.36. Про затвердження заходів на 2022 рік до Комплексної Програми
«Дрогобич – місто Івана Франка» на 2015-2025 роки в м. Дрогобичі».
8.37. Про затвердження програми «Розвиток культури та туризму у
Дрогобицькій міській територіальній громади на 2022-2024 роки».
8.38. Про затвердження програми протипожежного захисту закладів культури в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки.
8.39. Про затвердження Програми сприяння виконанню рішень судів, інших виконавчих документів та сплати судового збору на 2022 рік.
8.40. Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на 2022р.
9. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту