Про затвердження порядку денного 46 сесії Дрогобицької міської ради

18.02.2019 371

Про затвердження порядку денного 46 сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
46 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 28 лютого 2019 року № __

Про затвердження порядку денного
46 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний сорок шостої сесії Дрогобицької міської ради:
1.Про затвердження порядку денного 46 сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік.
2.2..Звіт про міський бюджет м.Дрогобича за 2018 рік.
3.Питання приватизації.
3.1. Про передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича.
3.2. Про надання дозволу на списання основних засобів.
4.Про затвердження Програми ”Розробка Плану організації мобільності в центральній частині міста Дрогобича”
5.Про затвердження Програми ”Капітальний ремонт водопровідних мереж в м.Дрогобичі”.
7. Питання освіти, культури, медицини та соціального захисту.
7.1.. Про затвердження Програми відпочинку дітей з міста-партнера Нова Каховка у м.Дрогобичі у 2019 році
7.2. Про зміну типу, назви дошкільного навчального закладу № 26 ”Калинка” комбінованого типу, що знаходиться у комунальній власності та затвердження нової редакції статуту закладу дошкільної освіти № 26 ”Калинка” загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності
7.3. Про зміну типу, назви дошкільного навчального закладу № 27 ”Віночок” компенсуючого типу, що знаходиться у комунальній власності та затвердження нової редакції статуту закладу дошкільної освіти № 27 ”Віночок” загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності.
7.4. Про затвердження міської програми щодо стабілізації фінансового стану закладів освіти міст Дрогобича та Стебника на 2019-2022 роки.
7.5. Про внесення змін до рішення №1540 від 27.12.2018 року «Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту у 2019 році”
7.6. Про затвердження Програми оздоровлення дітей та молоді з інвалідністю та дітей учасників АТО м. Дрогобича на 2019 – 2022 роки
7.7. Про затвердження Положення Комунальної установи ”Інклюзивно-ресурсного центру” Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції.
8. Про розгляд електронної петиції ”Про порядок справляння плати за проїзд у громадському транспорті м.Дрогобича”.
9. Про затвердження статуту комунального підприємства ”Муніципальна варта” Дрогобицької міської ради в новій редакції
10. Звіт про виконану роботу та фінансову діяльність КП ”Муніципальна варта” Дрогобицької міської ради.
11.Земельні питання.
11.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні в оренду земельних ділянок у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
11.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність
11.3. Про внесення змін до рішень міської ради.
11.4. Про надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки.
11.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
11.6. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
11.7. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу постійне користування земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна.
11.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
11.9. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
11.10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів
11.11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
11.12. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
11.13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок
в натурі (на місцевості).
11.14. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.
11.15. Про надання в оренду та продовження терміну оренди земельних ділянок.
11.16. Про припинення права користування земельною ділянкою.
11.17. Про надання земельних ділянок лише на територіях де затверджені проекти детальних планів території
12. Про затвердження істотних умов енергосервісних договорів.
13. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту