Про затвердження порядку денного 53 сесії Дрогобицької міської ради

14.06.2019 799

Про затвердження порядку денного 53  сесії Дрогобицької  міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
53 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 27 червня 2019 року №

Про затвердження порядку денного
53 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний п’ятдесят третьої сесії Дрогобицької міської ради:
1.Про затвердження порядку денного 53 сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік.
3. Питання приватизації
3.1. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону
3.2. Про затвердження експертної оцінки об’єкту комунальної власності територіальної громади м.Дрогобича, який підлягає приватизації шляхом викупу
3.3. Про передачу на баланс матеріальних цінностей (молодь)
4. Питання освіти, культури, молодіжної політики, спорту, соціальні питання
4.1. Про затвердження міської Програми придбання житла для діячів культури з числа внутрішньо переміщених осіб на умовах спів фінансування на 2019-2020 роки
4.2. Про затвердження міської Програми призначення і виплати одноразової цільової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям Дрогобича, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання, на 2019-2020 роки.
4.3. Про встановлення пам’ятної таблиці
4.4. Про надання статусу академічного комунального закладу Дрогобицької міської ради ”Заслуженому Прикарпатському ансамблю пісні та танцю України ”Верховина”
4.5. Про затвердження нової редакції статутів закладів дошкільної освіти мм.Дрогобича та Стебника
4.6. Про затвердження нової редакції Статуту Палацу дитячої та юнацької творчості м.Дрогобича
4.7. Про внесення змін до Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту у 2019 році
4.8. Про внесення змін до Положення комунальної установи ”Інклюзивно-ресурсного центру” Дрогобицької міської ради Львівської області (нова редакція).
5. Питання житлово – комунального господарства.
5.1. Про передачу функцій замовника департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації з реалізації Програми ”Питна вода” на 2012-2020 роки у Львівській області
5.2. Про затвердження Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради.
5.3. Про затвердження Програми ”Внески до статутного капіталу КП ”Дрогобичтеплоенерго” Дрогобицької міської ради у 2019 році”.
5.4. Про затвердження нової редакції статуту КП “Комбінат міського господарства”.
6. Земельні питання
6.1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Дрогобича.
6.2. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у продовжені терміну дії рішення Дрогобицької міської ради, у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок про відмову у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, у поділі земельної ділянки.
6.3. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
6.4. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території Дрогобицької міської ради на 2019 рік.
6.5. Про внесення змін до рішень міської ради.
6.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
6.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
6.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
6.9. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки.
6.10. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
6.11. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
6.12. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки на вул. Бориславській.
6.13. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
6.14. Про включення в перелік для продажу на земельних торгах земельної ділянки на вул. Вокзальній.
6.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
6.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, для учасників АТО.
6.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
6.18. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок .
6.19. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
6.20 Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
6.21. Про надання в оренду земельних ділянок.
6.22. Про передачу в постійне користування земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна.
6.23. Про продаж земельних ділянок у власність.
6.24.Про продовження терміну дії рішень міської ради
7. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту