Про затвердження порядку денного 60 сесії Дрогобицької міської ради

06.01.2020 989

Про затвердження  порядку денного 60  сесії Дрогобицької  міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
60 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 16 січня 2019 року № _____

Про затвердження порядку денного
60 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний 60 сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного 60 сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2020 рік.
2.2. Про використання коштів із резервного фонду міського бюджет у м. Дрогобича у 2019 році.
2.3. Про уточнений міський бюджет м. Дрогобича на 2019 рік.
2.4. Про затвердження переліку розпоряджень міського голови про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2019 рік.
3. Питання оренди та приватизації комунального майна.
3.1. Про передачу в оренду, продовження терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень, припинення права оперативного управління та встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича.
3.2. Про передачу в оренду теплових мереж на конкурсній основі.
4. Земельні питання.
4.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,у внесенні змін у рішення
Дрогобицької міської ради, у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
4.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність .
4.3. Про внесення змін до рішень міської ради.
4.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
4.5. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
4.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
4.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
4.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва та передачу у власність та спільну сумісну власність земельних ділянок.
4.9. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
4.10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування гаражів.
4.11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
4.12. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
4.13. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
4.14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
4.15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
4.16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
4.17. Про надання в оренду земельних ділянок
4.18. Про продаж земельних ділянок у власність.
4.19. Про продовження терміну дії рішень міської ради
4.20. Про надання дозволу на передачу в суборенду земельної ділянки.
5. Про прийняття Програми сприяння військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення закладів освіти мм.Дрогобича та Стебника матеріальними цінностями при вивченні предмету ”Захист Вітчизни” на 2020-2021 роки .
6. Про програму “Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: “Реконструкція стадіону “Галичина” на вул.. Спортивній, 2 в м. Дрогобичі, Львівської області під спортивно – тренувальний молодіжний комплекс”.
7. Про постійно діючу конкурсну комісію для проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я мм. Дрогобича та Стебника.
8. Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства “Дрогобицької міської лікарні № 1” Дрогобицької міської ради”.
9. Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства “Дрогобицької міської лікарні № 3” Дрогобицької міської ради”.
10. Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства “Дрогобицький міський пологовий будинок” Дрогобицької міської ради”.
11. Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства “Стебницька міськаї лікарня” Дрогобицької міської ради”.
12. Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства “Дрогобицької міської стоматологічної поліклініки” Дрогобицької міської ради”.
13. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 № 41 “Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання”.
14. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту