Про затвердження порядку денного 65 сесії Дрогобицької міської ради

27.03.2020 1227

Про затвердження  порядку денного 65  сесії Дрогобицької  міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
65 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 8 квітня 2020 року №

Про затвердження порядку денного
65 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний 65 сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного 65 сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету м.Дрогобича на 2020 рік
2.2. Про затвердження розпоряджень міського голови про внесення змін в міський бюджет м.Дрогобича на 2020 рік.
3. Про зміну типу, назви дошкільних навчальних закладів міст Дрогобича та Стебника та затвердження нової редакції статутів.
4. Про затвердження Програми забезпечення хворих на цукровий діабет мешканців мм. Дрогобича та Стебника препаратами інсуліну на 2020 рік.
5. Про приведення у відповідність щодо діючого законодавства України видів діяльності дочірнього підприємства ”Комунальник” КП “Комбінат міського господарствап.
6. Про затвердження цільової Програми матеріальної підтримки Дрогобицького відділу поліції ГУНП у Львівській області з забезпечення матеріально – технічної бази, покращення охорони публічного порядку і безпеки на 2020 рік .
7. Питання приватизації.
7.1. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, за адресою: м. Дрогобич, вул. Шолом-Алейхема,1, площею 2,6 м. кв.
7.2. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шолом-Алейхема,1, площею 102,4 м. кв.
7.3. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду.
7.4. Про надання дозволу на списання основних засобів.
8. Земельні питання.
8.1. Про відмову у зменшенні орендної плати за земельні ділянки, про відмову у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, у наданні дозволу на укладення договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми.
8. 2. Про внесення змін до рішень міської ради.
8.3. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
8.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність.
8.5. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
8.6. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
8.7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
8.8. Про надання в оренду земельних ділянок.
8.9. Про продовження терміну дії рішень міської ради.
9. Звіт директора департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради Р.Москалика з питання вивезення та захоронення твердих побутових відходів в м. Дрогобичі за період з 2018 по 2020 р. включно
10. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту