Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги дітям з інвалідністю на стоматологічні послуги в медичних установах України

18.11.2021 4032

Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги дітям  з інвалідністю на стоматологічні послуги  в медичних установах України

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Порядку надання
одноразової матеріальної допомоги дітям
з інвалідністю на стоматологічні послуги
в медичних установах України

На виконання міської комплексної програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2021-2025 роки (рішення сесії міської ради від 22 січня 2021 року № 68), враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №_____ від _______) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол №____ від ______), керуючись п. 27 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок надання одноразової матеріальної допомоги дітям з інвалідністю на стоматологічні послуги в медичних установах України згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О.Савран) забезпечити фінансування видатків на виконання цього рішення в межах асигнувань на 2022 рік.
3. Рішення чинне з 01 січня 2022 року до 31 грудня 2022 року.
4. Виконання цього рішення покласти на начальника управління соціального захисту населення міської ради (І.Терлецький).
5. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І.Герман).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту