Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника, Положення про порядок укладення контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника

04.11.2019 1507

Про затвердження Порядку проведення конкурсного  відбору кандидатів на посаду керівника  комунального некомерційного підприємства закладів  охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника,  Положення про порядок укладення контракту з  керівником комунального некомерційного  підприємства закладів охорони здоров’я  м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми  контракту з керівником комунального некомерційного  підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника

ДРОГОБИЦЬ КА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________ 2019 № _____

Про затвердження Порядку проведення конкурсного
відбору кандидатів на посаду керівника
комунального некомерційного підприємства закладів
охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника,
Положення про порядок укладення контракту з
керівником комунального некомерційного
підприємства закладів охорони здоров’я
м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми
контракту з керівником комунального некомерційного
підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника

З метою вдосконалення порядку призначення, звільнення та погодження контрактів з керівниками підприємств, установ і організацій, що належать до комунальної власності, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 31.10.2018 № 1977 «Про внесення змін до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 78 «Охорона здоров’я», ч.9 ст.16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 792 «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та типових форм контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 12.03.2016 № 172 «Про затвердження умов, критеріїв, диференційованих показників та розмірів посадового окладу і преміювання керівників державних підприємств, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України», керуючись п.б ст.29 та ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Установити, що призначення на посаду керівника комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника здійснюється тільки шляхом укладання з ним контракту у випадках, передбачених законами України.
2. Затвердити:
2.1. Положення про порядок укладення контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника згідно з додатком № 1.
2.2. Типову форму контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника згідно з додатком № 2.
2.3. Порядок проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника згідно з додатком № 3.
3. Рішення виконавчого комітету від 17.11.2016 № 284 «Про затвердження Положення про порядок укладення контракту з Директором – головним лікарем комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми контракту з Директором – головним лікарем комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника» та від 18.10.2019 № 248 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір кандидатів на посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника» вважати такими, що втратили чинність.
4.Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту