Про затвердження Порядку створення спостережної ради закладу охорони здоров’я та Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради

16.06.2021 2996

Про затвердження Порядку створення спостережної ради закладу охорони  здоров’я та Положення про спостережну  раду закладу охорони здоров’я  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Порядку створення
спостережної ради закладу охорони
здоров’я та Положення про спостережну
раду закладу охорони здоров’я
Дрогобицької міської ради

З метою сприяння реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я, на виконання ст. 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 № 2801-XII зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 23.02.2017 № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол №___ від ________), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок утворення спостережної ради закладу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради згідно з додатком 1.
2. Затвердити Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради згідно з додатком 2.
3. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної комісії ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту