Про затвердження посадового складу Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича

10.08.2020 1552

Про затвердження посадового складу Центру надання адміністративних  послуг міста Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від___________ року №________

Про затвердження посадового
складу Центру надання адміністративних
послуг міста Дрогобича

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», відповідно до положення про Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобича, затвердженого рішеннямДрогобицької міської ради від 25.06.2020 № 2464 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича», з метою оптимізації надання адміністративних послуг, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №_____від _________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада ВИРІШИЛА:
1. Затвердити посадовий склад Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича як постійно діючого робочого органу згідно з додатком до цього рішення.
2. Відділу діяльності ради Дрогобицької міської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту