Про затвердження Програми Безпечна громада (Придбання, монтаж та обслуговування обладнання системи відео нагляду та програмного забезпечення в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2023 роки)

31.03.2021 2717

Про затвердження Програми Безпечна громада  (Придбання, монтаж та обслуговування  обладнання системи відео нагляду та  програмного забезпечення  в Дрогобицькій міській територіальній громаді  на 2021-2023 роки)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

Від «____»________2021 року № _____

Про затвердження Програми Безпечна громада
(Придбання, монтаж та обслуговування
обладнання системи відео нагляду та
програмного забезпечення
в Дрогобицькій міській територіальній громаді
на 2021-2023 роки)

З метою підвищення рівня громадської безпеки та порядку, визначених Конституцією України, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від_______2021) , постійної комісій ради з питань житлово -комунального господарства,будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол №___ від________2021), враховуючи ст.25 регламенту Дрогобицької міської ради, керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму Безпечна громада (Придбання, монтаж та обслуговування обладнання системи відео нагляду та програмного забезпечення в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2023 роки) згідно з додатком 1.
2. Організацію виконання Програми покласти на комунальне підприємство «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради (І.Давидов).
3. Фінансовому управлінню здійснювати фінансування програми в межах затверджених асигнувань на виконання цієї програми на відповідний рік (О.Савран) .
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту