Про затвердження Програми благоустрою м. Дрогобича на 2020 рік

22.11.2019 980

Про затвердження Програми  благоустрою м. Дрогобича на  2020  рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__________сесія ____ скликання
РІШЕННЯ

від ____ __________ 201__ року № ____

Про затвердження Програми
благоустрою м. Дрогобича на 2020 рік

З метою утримання м. Дрогобича у належному стані, формування та придання йому естетично привабливого вигляду, підвищення безпеки учасників дорожнього руху за рахунок утримання і ремонту доріг міста, а також зменшення чисельності безпритульних собак в місті, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від __________201_ року № ____ «Про міський бюджет м. Дрогобича на 2020 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово –комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № _____від _________ 201 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ______ 201 року), та керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму благоустрою м. Дрогобича на 2020 р. згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1216030 «Організація благоустрою населених пунктів» та
КПКВК 1217461 « Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Москалик).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту