Про затвердження Програми виготовлення та розміщення реклами соціальних програм і програм розвитку на 2020 – 2023 роки

13.01.2021 2384

Про затвердження Програми виготовлення  та розміщення реклами соціальних програм і програм розвитку на 2020 – 2023 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія ______ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ______

Про затвердження Програми виготовлення
та розміщення реклами соціальних програм і
програм розвитку на 2020 – 2023 роки

Керуючись Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», постанови Кабінету Міністрів України від 30.06.1998 № 990 «Про затвердження Порядку виробництва і розповсюдження соціальної рекламної інформації органів виконавчої влади», з метою інформування об’єднаної територіальної громади про соціальні ініціативи влади, привернення уваги населення до конкретних соціальних проблем, популяризації загальнолюдських цінностей, здорового способу життя, охорони здоров’я (в т.ч локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19)), охорони природи, збереження енергоресурсів, профілактики правопорушень, соціального захисту та безпеки населення, військової служби, інформації про загальнодержавні та загальноміські події, яка не має комерційного характеру, враховуючи звернення громадських організацій, Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму виготовлення та розміщення реклами соціальних програм і програм розвитку на 2020-2023 роки (додається).
2. Відповідальність за виконання Програми виготовлення та розміщення реклами соціальних програм і програм розвитку на 2020-2023 роки покласти на першого заступника міського голови відповідно до його функціональних обов’язків.
3. Фінансовому управлінню здійснювати фінансування в межах затверджених асигнувань на поточний рік.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту