Про затвердження Програми «Внески до статутних капіталів комунальних підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування Дрогобицької міської територіальної громади у 2021 році»

12.04.2021 2665

Про затвердження Програми «Внески до статутних капіталів комунальних підприємств житлово-комунального господарства  та побутового обслуговування  Дрогобицької міської територіальної громади   у 2021 році»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
________сесія _____________скликання
Р І Ш Е Н Н Я

Від _______________ року № _____

Про затвердження Програми «Внески до статутних капіталів комунальних
підприємств житлово-комунального
господарства та побутового обслуговування Дрогобицької
міської територіальної громади
у 2021 році»

З метою підтримки функціонування комунальних підприємств, покращення їх фінансово-господарського стану, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 24 грудня 2020 року №21 «Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», рішення сесії Дрогобицької міської ради від ______________ 2021 року №______«Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № _____ від_____________ 2021 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій( протокол №_____ від_______________ 2021 року), та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити Програму «Внески до статутних капіталів підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування Дрогобицької міської територіальної громади у 2021 році» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства
по КПКВК 1217670 «Внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання»
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту