Про затвердження Програми відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Дрогобичем на 2020 рік

22.11.2019 839

Про затвердження  Програми відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом  Дрогобичем на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія ________скликання
РІШЕННЯ

від _____ грудня 2019 року № _____

Про затвердження
Програми відзначення державних,
професійних та міських свят, ювілейних дат,
заохочення за заслуги перед містом
Дрогобичем на 2020 рік

З метою належного відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Дргобичем враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №______ від_________), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Дрогобичем на 2019 рік згідно з додатками №1,2.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника організаційного відділу І.Кушнір.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту