Про затвердження Програми відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Дрогобицькою територіальною громадою на 2022 рік

03.12.2021 4076

Про затвердження  Програми відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед  Дрогобицькою  територіальною громадою на 2022 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження
Програми відзначення державних,
професійних та міських свят, ювілейних дат,
заохочення за заслуги перед Дрогобицькою
територіальною громадою на 2022 рік

З метою належного відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Дргобицькою територіальною громадою враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №______ від_________), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Дрогобицькою територіальною громадою на 2022 рік згідно з додатками №1,2.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2022 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника організаційного відділу І.Кушнір.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту