Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги теплопостачання для споживачів КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на 2022 рік

04.07.2022 5060

Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на  послуги теплопостачання  для споживачів КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на 2022 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження Програми
відшкодування різниці в тарифах на
послуги теплопостачання
для споживачів КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР
на 2022 рік

З метою підтримки функціонування підприємства, покращення його фінансово-господарського стану, забезпечення стабільності роботи комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради та вчасного початку опалювального сезону 2022-23р.р., враховуючи розрахунок з різниці в тарифах за формою з обсягу заборгованості за минулі роки з різниці в тарифах на послуги теплопостачання та рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №__ від ________ 201_ р), та керуючись статтями 20 і 21 Бюджетного кодексу України, п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1.Затвердити «Програму відшкодування різниці в тарифах на послуги централізованого теплопостачання для споживачів Дрогобицької територіальної громади на 2021-2022 роки».
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради передбачити фінансування на виконання заходів Програми за рахунок коштів бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на відповідний рік в межах наявних фінансових можливостей бюджету.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту